Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primii investitori la Steaua! Vestea momentului din interiorul clubului: ”Sunt mai multe discuţii!”

Primii investitori la Steaua! Vestea momentului din interiorul clubului: ”Sunt mai multe discuţii!”

Fotbal

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti este foarte aproape de asocierea cu un investitor privat. Asta înseamnă că echipa va cunoaşte o nouă formă de organizare, iar din sezonul viitor ar putea avea dreptul de a promova în Superligă.

Fundaşul de fier al Stelei din anii 80, Adrian Bumbescu, vine cu o veste excelentă pentru suporterii echipei din Ghencea: conducerea negociază în aceste zile asocierea cu un investitor privat, care să permită schimbarea formei de organizare.

Adrian Bumbescu recunoaşte negocierile dintre Steaua şi investitorii privaţi

Adrian Bumbescu a declarat că există discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri pentru această colaborare, însă nu există nimic concret până în momentul de faţă.

Cu toate acestea, sunt semnale că discuţiile decurg spre direcţia potrivită, iar soluţia ideală va fi găsită în cel mai scurt timp cu putinţă.

Pentru noul sezon avem lucruri îmbucurătoare pentru promovare. Conducerea se zbate foarte mult pe această temă. Chiar zilele acestea am avut discuţii şi cu domnul comandant, şi cu conducerea, şi este pe un drum bun. 

Cu Legea Sportului am înţeles că nu prea se poate, dar legarea de un partener privat este foarte plauzibil. Da, un investitor. Sunt mai mulţi investitori din câte ştiu eu, dar îl aşteptăm pe cel care se va decide”, a declarat  Adrian Bumbescu.

Principalul favorit pentru a intra în parteneriat cu CSA Steaua este omul de afaceri Simion Apreutese, cel care a încercat să se implice financiar la UTA Arad şi care ar fi dorit să cumpere FCSB-ul de la Gigi Becali.

În sezonul trecut, Steaua a terminat play-off-ul Ligii 2 pe poziţia a doua şi ar fi urmat să promoveze în Superligă. Cu toate acestea, din cauza faptului că este un club de drept public, accesul în Superligă i-a fost interzis.

VIDEO: Declaraţia lui Adrian Bumbescu

Afla mai multe despre: simon apreuteseghenceaprivat 

viewscnt
Articole similare