Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător jucător plecat de la Rapid în această vară şi-a găsit echipă tot în Superligă. Cu cine a semnat | OFICIAL

Primul jucător jucător plecat de la Rapid în această vară şi-a găsit echipă tot în Superligă. Cu cine a semnat | OFICIAL

Fotbal intern

Comentarii

Primul jucător jucător care a plecat de la Rapid la finalul sezonului trecut, Ljuban Crepulja (29 de ani), şi-a găsit o nouă echipă. Va juca tot în Superligă.

FC Voluntari a anunţat că a semnat un contract, pe o perioadă de două sezoane, cu jucătorul Ljuban Crepulja, fost la Rapid.

În vârstă de 29 de ani, Crepulja este un mijlocaş croat, care a mai jucat până acum în cariera sa la formaţiile Slaven Belupo, KV Mecheken, Sahtior Soligorsk, FK Sarajevo, Astra Giurgiu şi Rapid Bucureşti.

Câştigător al Campionatului şi Cupei Bosniei cu FK Sarajevo, Ljuban Crepulja a ajuns în România acum patru sezone, în care a reuşit sa bifeze 116 partide în fotbalul românesc.

Ljuban Crepulja s-a despărţit de Rapid în urmă cu o lună şi a ajuns să fie confimat oficial la FC Voluntari chiar în ziua centenarului giuleştenilor.

Mijlocaşul croat a jucat două sezoane la Rapid, fiind unul dintre jucătorii aduşi după promovarea echipei în Superligă.

În tricoul vişiniu, Crepulja a adunat 47 de partide şi a reuşit o pasă decisivă. În prezent, este cotat la 650.000 de euro de Transfermarkt.

Afla mai multe despre: ljuban crepuljarapidvoluntari 

viewscnt
Articole similare