Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ljuban Crepulja şi-a găsit echipă, chiar de ziua Rapidului. Rămâne în Superligă şi se va lupta pentru play-off

Ljuban Crepulja şi-a găsit echipă, chiar de ziua Rapidului. Rămâne în Superligă şi se va lupta pentru play-off

Superliga

Comentarii

Ljuban Crepulja şi-a găsit repede echipă după ce Rapid a anunţat oficial despărţitrea de jucătorul croat în urmă cu o lună.

Conform Gsp.ro, Fostul fotbalist al Astrei a bătut palma cu FC Voluntari, iar mutarea se va oficializa în decursul acestei zile. Astfel, Crepulja poate deveni oficial fotbalistul ilfovenilor, chiar în ziua în care Rapid sărbătoreşte 100 de ani de existenţă. În sezonul trecut, mijlocaşul croat a bifat 23 de meciuri în tricoul Rapidului, fără să izbutească să marcheze sau să paseze decisiv. Crepulja a ajuns la Rapid în vara anului 2021, odată cu promovarea giuleştenilor în Superligă. Este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro.

Al şaptelea fotbalist transferat de Rapid poate veni de la Sepsi! Ultimele informaţii

Rapid Bucureşti face echipă de locurile 1-3, obiectivul declarat al oficialilor pentru noul sezon al Superligii. Adrian Mutu va avea o presiune enormă, dar în aceeaşă măsură are sprijinul conducerii pentru a forma un lot cu care să se bată contra celor de la Farul Constanţa, FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova. 

În acest mercato, la Rapid Bucureşti au venit Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun, Iulian Cristea, Borja Valle şi Cătălin Cîrjan, iar în această perioadă se negociază încă două transferuri, conform declaraţiei lui Victor Angelescu. 

Următorul fotbalist aflat pe listă e Mark Tamas (29 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Informaţia a fost furnizată de publicaţia poloneză Wroclawskiefakty.pl, care a anunţat că fundaşul central maghiar este dorit de Slask Wroclaw, echipa din Polonia pe care a lăsat-o pentru transferul în România, Górnik Zabrze şi Rapid Bucureşti. 

Sursa citată susţine că Slask Wroclaw, care nu a înregistrat niciun transfer în această vară, este decisă să-l convingă pe Mark Tamas să revină, iar din sursele publicaţiei ar fi prima variantă a maghiarului echipei din Sfântu Gheorghe. 

Însă, de aproximativ o săptămână pe lista cluburilor care-l vor pe Mark Tamas este şi Rapid Bucureşti, care are nevoie de întăriri pe postul de fundaş central, pentru a-şi atinge obiectivele din Superliga şi Cupa României. 

Mark Tamas are o prezenţă în naţionala mare a Ungariei, pentru care a debutat în preliminariile anterioare ale Campionatului Mondial, într-un meci cu Andorra, scor 2-1. La acel moment, fundaşul lui Sepsi a stat pe teren un singur minut.

 

 

Afla mai multe despre: rapidvoluntarimutu 

viewscnt
Articole similare