Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător ”taxat” de Valeriu Iftime după eşecul cu FCSB: ”Putea să facă mai mult” | EXCLUSIV

Primul jucător ”taxat” de Valeriu Iftime după eşecul cu FCSB: ”Putea să facă mai mult” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a reuşit să o învingă pe FC Botoşani, scor 3-2 (1-0), duminică, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Golurile bucureştenilor au fost marcat de Florinel Coman (min. 6 şi 76) şi Joyskim Dawa (min. 71), în timp reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Francesco Margiotta (min. 47) şi Reagy Ofosu (min. 90+4).

Răzvan Ducan, scos din primul ”11”?

După meci, patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a lăsat de înţeles că portarul Răzvan Ducan va fi trecut pe banca de rezerve din meciul următor.

Cu toate acestea, dacă se va antrena corespunzător şi va fi cel mai bun pe postul său, va reveni fără dubii între buturi.

În acest moment, FC Botoşani are la dispoziţie trei portari: Răzvan Ducan (23 de ani); Răzvan Ureche (25 de ani) şi Luka Kukic (27 de ani).

Cel mai probabil, titular va deveni bosniacul Luka Kukic, jucător cu experienţă la formaţii din Polonia, Bosnia sau Serbia.

Răzvan Ducan a fost afectat de greşeala cu UTA. Acum avem al treilea portar şi vom vedea cine va juca.

Răzvan nu este ieşit din schemă. Dacă se antrenează şi va fi cel mai bun, atunci va juca. El trebuie să scoată ce este de scos.

N-au fost greşeli mari de portar astăzi, deşi la golul trei cred că trebuia să o scoată”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-botosanivaleriu iftimerazvan ducan 

viewscnt
Articole similare