Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer după ce FCSB a pierdut palmaresul. Becali dă lovitura în Superligă: "A spus că îl aduce"

Primul mare transfer după ce FCSB a pierdut palmaresul. Becali dă lovitura în Superligă: "A spus că îl aduce"

FCSB

Comentarii

Curtea de Apel a oferit un nou verdict în privinţa palmaresului Stelei Bucureşti. CSA deţine perioada 1947-1998, AFC Steaua are 1998-2003, iar FCSB a primit vestea că nu se poate identifica drept Steaua, în perioada 2003-2017, deşi a purtat numele mai bine de un deceniu.

Însă decizia Curţii de Apel nu pare să-l intereseze pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera vrea neapărat ca echipa sa să câştige titlul în Superligă, în vederea unei eventuale participări în preliminariile Ligii Campionilor.

Astfel, patronul FCSB-ului este dispus să investească din nou serios în pauza de iarnă pentru a-i întări lotul lui Elias Charalambous. Iar primul transfer din următoarea perioadă de mercato va fi un atacant, Andrea Compagno fiind trecut pe lista neagră de Gigi Becali.

"A spus Gigi Becali de 100 de ori că în iarnă caută atacant. Eu zic că ne descurcăm cu ce avem acum. Dacă el mai vrea un atacant... Eu am păreri, câteodată se ţine cont de el, câteodată nu se ţine cont" , a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

"Noi avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu să vedem dacă poate juca el acolo. Vă spun ce fac eu, nu mă interesează ce mai zic alţii. Până la urmă, Becali e pe primul loc şi a fost un punct în câştig. Faţă de Craiova, că noi cu ei ne batem, şi cu CFR. Cu Rapid nu mai contează.

Trebuie neapărat să luăm un atacant de valoare. Am găsit ceva. L-am studiat şi noi. Trebuie să căutăm un atacant care să fie valoros. La meciul următor îl vedem pe Rotariu vârf. Dacă nu, trece în dreapta şi Băluţă vârf şi gata. Asta e singura soluţie până în iarnă când luăm un vârf" , a spus Gigi Becali, după FCSB - FC Voluntari.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare