Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer la FCSB. Becali aduce un fotbalist din străinătate, cu meciuri la echipa naţională şi evaluat la 1,5 milioane de euro

Primul mare transfer la FCSB. Becali aduce un fotbalist din străinătate, cu meciuri la echipa naţională şi evaluat la 1,5 milioane de euro

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat deja care va fi primul transfer al FCSB-ului din vara acestui an. Dacă va termina în clasament în faţa CFR-ului, patronul roş-albaştrilor a promis că îl va cumpăra pe Deian Sorescu, fotbalist împrumutat în acest moment de la Rakow.

FCSB a început play-off-ul actualului sezon cu o remiză, scor 1-1, pe propriul teren, cu Universitatea Craiova. În urma acestui rezultat, roş-albaştrii sunt acum la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa şi la trei lungimi în urma CFR-ului.

Gigi Becali încă speră că echipa sa poate câştiga titlul, iar dacă roş-albaştrii vor încheia play-off-ul peste campioana României, latifundiarul din Pipera a promis un prim transfer pentru vara acestui an.

"Dacă o să fim în faţa CFR-ului, când se termină campionatul, o să achităm clauza de cumpărare pentru Sorescu. Pentru că apoi vrem Liga Campionilor. Dar nu se poate Liga Campionilor de pe locul 2..." , a declarat Gigi Becali.

FCSB a plătit, în urmă cu două luni, 50 de mii de euro pentru împrumutul lui Deian Sorescu. Vicecampioana României are şi o clauză de cumpărare în înţelegerea cu Rakow în valoare de 950 de mii de euro.

  • 1 gol a marcat Deian Sorescu în cele 10 meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon
  • 1,5 milioane de euro valoerază Sorescu pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare