Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer important făcut de Rapid în vară? Jucătorul n-a negat: ”Este o echipă de tradiţie, cu aceşti minunaţi suporteri”

Primul transfer important făcut de Rapid în vară? Jucătorul n-a negat: ”Este o echipă de tradiţie, cu aceşti minunaţi suporteri”galerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid ar putea reuşi primul transfer din vara care urmează. La echipa giuleşteană ar putea ajunge fiul unui mare rapidist.

În primul sezon de la revenirea în Liga 1, Rapid a lăsat o impresie foarte frumoasă şi chiar a fost aproape să prindă play-off-ul.

Însă, din sezonul următor, giuleştenii îşi propun să atace primele poziţii din clasament şi se anunţă o vară interesantă pentru ei, pe piaţa transferurilor.

Primul transfer din vară făcut de Rapid? Ce a spus jucătorul

Rapid a făcut doar 0-0 cu Chindia, o echipă care se zbate să scape de retrogradare. Totuşi, jucătorii lui Adi Mutu rămân pe prima poziţie în play-out, care le asigură prezenţa în barajul pentru ultimul loc care duce în Conference League.

Însă calculele pentru sezonul viitor vor arăta diferit. În acţionariatul Rapidului s-au produs mai multe modificări şi obiectivele vor fi mult mai îndrăzneţe.

Lângă echipă a venit şi Dan Şucu, patronul Mobexpert, care deţine o avere estimată la 120-125 de milioane de euro şi care este unul dintre cele mai cunoscute personaje din mediul de afaceri din România.

Şefii Rapidului şi-au propus astfel pentru următorul sezon să atace primele locuri din clasament şi în vară vor avea loc mai multe modificări de lot.

În Giuleşti ar putea ajunge şi Marco Dulca, fiul lui Cristi Dulca, unul dintre cei mai buni fundaşi centrali care au jucat la Rapid în ultimii 30 de ani.

În vârstă de 22 de ani, Marco Dulca joacă în prezent la Chindia Târgovişte, dar nu exclude varianta de a semna cu Rapid:

”(Încearcă tatăl tău să te facă să semnezi cu Rapid?) Rapid e o echipă de tradiţie, în creştere, cu aceşti minunaţi suporteri şi mai întâi îmi doresc să salvez Chindia de la retrogradare, iar după vom vedea din vară ce va fi.

Pentru mine important e să salvez echipa de la retrogradare şi normal că îmi doresc un transfer, dacă nu în străinătate, măcar în ţară, la o echipă cu pretenţii de play-off

(Poate la Rapid?) La Rapid sau altă echipă de calibrul Rapidului”, a declarat Marco Dulca. 

Afla mai multe despre: dulca 

viewscnt
Articole similare