Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer URIAŞ după calificare. Starul naţionalei devine cel mai scump fotbalist român din istorie

Primul transfer URIAŞ după calificare. Starul naţionalei devine cel mai scump fotbalist român din istorie

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin are o înţelegere cu echipa sa, Genoa, legată de prelungirea contractului său până în 2028, anunţă presa din Italia.

Radu Drăguşin este în cea mai bună formă a carierei, în tricoul celor de la Genoa, formaţie cu care a promovat în Serie A, în sezonul trecut.

Contractul lui Radu Drăguşin, valabil până în vara anului 2027

Astfel, pe urmele fundaşului echipei naţionale sunt cluburi mari din Premier League, precum Newcastle United şi Tottenham Hotspur.

Contractul său proaspăt semnat se întinde până în vara anului 2027. Italienii de la Tuttomercatoweb anunţă că Drăguşin ar avea o înţelegere cu Genoa pentru prelungirea contractului cu încă un an, până în 2028.

Această prelungire ar contractului este motivată de promisiunea clubului de a accepta ofertele în jurul sumei de 30 de milioane de euro.

Drăguşin va rămâne cel mai probabil la Genoa până la sfârşitul sezonului, deoarece interesul cluburilor din Anglia este încă într-o fază de început.

Radu Drăguşin s-a remarcat şi la echipa naţională, selecţionata lui Edi Iordănescu a încasat cele mai puţine goluri în grupa I, doar patru goluri, înainte de ultimele două partide, cu Israel şi Elveţia.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoaechipa nationalapremier league 

viewscnt
Articole similare