Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor. "Tigroaicele" şi-au luat revanşa după dezamăgirea din ultimul meci

Victorie pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor. "Tigroaicele" şi-au luat revanşa după dezamăgirea din ultimul meci

Handbal

Comentarii

Campioana CSM Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, formaţia ungară DVSC Debrecen, scor 30-23 (15-9), în etapa a VIII-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Cristina Neagu, accidentată, nu a făcut deplasarea. Competiţia se întrerupe până în ianuarie 2024, datorită Campionatului Mondial.

Excelentă evoluţia campioanei României în deplasarea din Ungaria, după ce cu aceeaşi echipă a remizat pe teren propriu în etapa anterioară, pe fondul unui joc slab la acest nivel. Principalele marcatoare au fost Planeta 6 goluri, pentru DVSC, respectiv Stoica 8, Arntzen 7, pentru CSM Bucureşti.

Portarul Evelina Eriksson (CSM) a fost MVP-ul partidei, cu 19 intervenţii reuşite (45.24%).

Accidentată la genunchiul drept (leziune corner postero-medial) în partida tur cu  DVSC, căpitanul Cristina Neagu nu a făcut deplasarea la Debrecen, fiind în recuperare.

În etapa a VIII-a se mai joacă partidele dintre Odense - IK Savehof, Buducnost – Brest şi Gyor - SG BBM Bietigheim.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof, 28-30 cu Brest, 29-24 cu Buducnost şi 29-29 cu DVSC Debrecen.

După opt etape, campioana României rămâne pe locul 4, cu 9 puncte, iar în etapa viitoare va juca pe teren propriu, cu Buducnost. Etapa a IX-a programează partide în 6-7 ianuarie 2024, Liga Campionilor fiind întreruptă datorită Campionatului Mondial.

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: csm bucurestidebrecenchampions league 

viewscnt
Articole similare