Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer URIAŞ după Dinamo - FC Argeş. Fotbalistul dă marea lovitură şi semnează cu un club de top din Superligă

Primul transfer URIAŞ după Dinamo - FC Argeş. Fotbalistul dă marea lovitură şi semnează cu un club de top din Superligă

FC Argeș

Comentarii

FCSB a ratat titlul în Superligă, după ce a pierdut lupta cu Farul Constanţa, iar ultimul succes înregistrat în campionat de roş-albaştri a rămas cel din 2015, când antenorul echipei era Constantin Gâlcă.

În urma unui nou sezon dezamăgitor pentru echipa sa, Gigi Becali a anunţat schimbări masive în cadrul lotului pregătit de Elias Charalambous. 

După ce a renunţat deja la şapte jucători, latifundiarul din Pipera a pregătit o listă impresionantă de transferuri, listă pe care se regăseşte şi un atacant care a retrogradat în Liga a II-a.

Arnold Garita este atacantul pe care îl doreşte Gigi Becali la FCSB încă din iarna acestui an. Acum, patronul vicecampioanei României a recunoscut că a ţinut în barajul de promovare/retrogradare cu Dinamo în duelul cu FC Argeş, în speranţa că îl va aduce gratis pe Garita la FCSB.

"Noi am ţinut cu Dinamo, am vrut să promoveze ei. De ce? Păi, ar fi un milion de euro pe care îl iau în plus din bilete sezonul viitor. Şi am mai avut un interes. Decât să dai 200.000 de euro pe Garita, nu mai bine îl iei liber?" , a spus Becali în această săptămână.

De altfel, Garita a recunoscut că îl apreciază pe Gigi Becali, astfel că cele două părţi ar putea ajunge rapid la o înţelegere.

"Gigi Becali este un preşedinte minunat, cel mai mare din România! Uneori e minunat, alteori e nebun. Uneori te place, alteori nu. E un preşedinte nebun, dar îmi place de el. El îţi spune ce gândeşte.

Nu îmi plac oamenii care nu îţi spun în faţă lucrurile. Iar Becali îţi spune în faţă: «Ai jucat ca un rahat azi, nu-mi mai place de tine!». De asta îmi place Becali, pentru că e sincer. Îi place de tine, îţi spune în faţă, nu îi place, la fel" , a spus Arnold Garita.

Venit la FC Argeş în vara anului trecut, liber de contract, atacantul de 27 de ani a marcat 12 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele 39 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: dinamofcsbbecaligaritafc arges 

viewscnt
Articole similare