Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme în cazul transferului lui George Puşcaş la Spezia. Anunţul italienilor

Probleme în cazul transferului lui George Puşcaş la Spezia. Anunţul italienilor
Comentarii

George Puşcaş (27 de ani) nu se regăseşte la Genoa şi are mari şanse să plece la echipă încă din această iarnă.

Atacantul naţionalei României a ratat fiecare şansă primită din partea lui Alberto Gilardino, iar campionul mondial din 2002 căută un nou om pentru ofensivă.

Spezia insistă pentru George Puşcaş

În consecinţă, spaţiul pe care George Puşcaş îl va primi la Genoa va fi tot mai mic, din această iarnă. Aşadar, situaţia îl obligă pe fotbalist să-şi regândească paşii următori în carieră.

Două cluburi din Serie B sunt gata să-l transfere pe George Puşcaş, însă una dintre ele pare în pole-position, în acest moment.

Este vorba despre Spezia, ocupanta locului 18 (retrogradabil) din Serie B. Italienii sunt gata să-l aducă, la echipă, însă au o mare problemă: salariul lui George Puşcaş.

Vârful de atac primeşte aproximativ 900.000 de euro pe sezon, mult peste ceea ce poate oferi Spezia. Cu toate acestea, conducerea speră să includă un alt jucător în tranzacţie - fundaşul dreapta francez Kelvin Amian, cotat 2.500.000 de euro, pe care Genoa îl are în vedere.

Dacă fundaşul de origine ivoriană va accepta să plece la Genoa, conducerea ”Grifonilor” l-ar putea convinge pe George Puşcaş să accepte oferta de la Spezia, chiar şi pentru bani mai puţini.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, conform transfermarkt.de.

Trei atacanţi centrali are Spezia în lot - italienii Luca Moro şi Francesco Esposito, dar şi pe letonul Raimonds Krollis.

Cu toate acestea, Moro şi Esposito au câte două goluri marcate fiecare, în 13 runde scurse. Prea puţin pentru pretenţiile celor de la Spezia, formaţie care vrea să revină în Serie A, dar care pentru moment luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Afla mai multe despre: george puscasgenoaspeziagilardino 

viewscnt
Articole similare