Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Edi Iordănescu, înaintea debutului în calificările pentru EURO 2024. Un jucător de bază, sub semnul întrebării

Probleme pentru Edi Iordănescu, înaintea debutului în calificările pentru EURO 2024. Un jucător de bază, sub semnul întrebării

Echipa națională

Comentarii

Internaţional român Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) s-a accidentat, sâmbătă, în partida pe care echipa sa, Palermo, a terminat-o la egalitate, acasă, contra celor de la Frosinone, scor 1-1, într-un duel din etapa a 25-a din Serie B.

Fundaşul central a fost titular în garnitura siciliană, însă a fost nevoit să iasă în minutul 62, schimbat cu Alessio Buttaro, din cauza unei accidentări.

  • Scorul era 1-0 pentru Palermo, în momentul schimbării, însă 15 minute mai târziu Frosinone avea să egaleze, prin golul marcat de mijlocaşul italian de origine română Daniel Boloca.

Palermo, ”în corzi” după accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu

Potrivit presei din Italia, accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu ar putea fi mai serioasă decât s-a crezut iniţial.

Se pare că fostul fundaş de la Dinamo a acuzat dureri la unul dintre genunchi, iar astăzi va fi supus unui control RMN, pentru a se observa exact gravitatea problemei.

Aşadar, dacă rezultatele nu vor fi bune, repausul ar putea fi unul de durată, iar sezonul ar fi încheiat pentru fotbalistul român.

Ionuţ Nedelcearu este om de bază la Palermo, în acest sezon, iar echipa speră să prindă unul dintre locurile de play-off pentru promovarea în Serie A.

Palermo se află pe locul 9, la egalitate de puncte, câte 35, cu ocupantele locurilor 7 şi 8, Pisa, respectiv Modena. 

  • Ionuţ Nedelcearu a bifat 24 de meciuri pentru Palermo, în acest sezon, şi a reuşit două pase decisive.
  • 1,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu, conform transfermarkt.de.

Dacă accidentarea lui ”Nede” se va dovedi una de durată, atunci ar reprezenta cu adevărat o problemă şi pentru selecţionerul României, Edi Iordănescu.

Cu siguranţă, Ionuţ Nedelcearu se regăseşte în atenţia selecţionerului şi este considerat o soluţie viabilă pentru titularizarea în centrul defensivei, la primele meciuri din calificările pentru EURO 2024.

Dacă nu va fi apt pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, din luna martie, Edi va trebui să-şi refacă calculele defensive.

Programul României în preliminariile pentru EURO 2024, în luna martie:

25 martie 2023

  • ora 19:00 | Belarus - Elveţia
  • ora 21:45 | Andorra - România, Israel – Kosovo

28 martie 2023

  • ora 21:45 | România - Belarus, Kosovo – Andorra, Elveţia – Israel

Afla mai multe despre: edi iordanescuionut nedelcearupalermo 

viewscnt
Articole similare