Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Gică Hagi! Era dat ca şi transferat la Farul, însă mutarea nu s-a mai realizat. ”Ofertă pentru următoarele trei sezoane”

Probleme pentru Gică Hagi! Era dat ca şi transferat la Farul, însă mutarea nu s-a mai realizat. ”Ofertă pentru următoarele trei sezoane”

Fotbal

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători de la FC Argeş, Costinel Tofan (27 de ani), dat ca şi transferat la Farul Constanţa, ar putea, totuşi, rămâne la Piteşti.

Costinel Tofan, unul dintre căpitanii celor de la FC Argeş, a intrat în ultimele şase luni de contract şi ar putea semna cu orice club doreşte, încă de pe acum. 

Costinel Tofan, ofertat să rămână la FC Argeş

Conducerea celor de la FC Argeş nu vrea să renunţe la fundaşul dreapta Costinel Tofan şi este gata să-i facă o nouă ofertă concretă jucătorului. 

Viorel Tudose, unul dintre principalii sponsori ai echipei din Piteşti, a recunoscut că jucătorul său, Costinel Tofan, are mai multe oferte în acest moment, însă nu renunţă fără luptă: are o nouă ofertă pregătită, dacă jucătorul va dori să mai joace la FC Argeş.

Zilele trecute, presa centrală anunţa că fundaşul dreapta Costinel Tofan a ajuns, deja, la o înţelegere cu Farul Constanţa, însă mutarea nu s-a materializat încă. Cel mai probabil, Tofan nu a decis dacă doreşte să mai joace sau nu la Argeş în continuare.

O să vedem care va fi situaţia lui Tofan. Se află în ultimele şase luni de contract. Sunt câteva oferte venite pentru el. I-am spus. Chiar aseară (n.r. luni seară) am discutat cu el. Dacă vrei să pleci, eşti liber să pleci. Că aşa mi se pare normal.

Poate cu plecarea lui Turda, să ai şi tu acelaşi tratament. Vrei să rămâi, eu îţi fac o ofertă pentru următoarele trei sezoane la FC Argeş. Asta mai depinde doar de el, dacă îşi doreşte, dacă vrea să fie aici, să facă performanţă aici”, a declarat Viorel Tudose, conform iamsport.ro

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Costinel Tofan, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: costinel tofangica hagiviorel tudose 

viewscnt
Articole similare