Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul continuă mutările în această iarnă. Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Farul continuă mutările în această iarnă. Gică Hagi l-a învins pe Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Farul Constanța

Comentarii

Farul este aproape de transferul fundaşului dreapta de la FC Argeş, Costinel Tofan (27 de ani).

Echipa lui Gică Hagi a oficializat deja transferul lui Ronaldo Deaconu, din Polonia, de la Korona Kielce dar nu se opreşte aici. "Marinarii" au pus ochii pe Costinel Tofan, căpitanul formaţiei din divizia secundă, FC Argeş.

Fundaşul piteştenilor a intrat în ultimele şase luni de contract iar Gică Hagi este gata să profite şi să-l aducă pe căpitanul divizionarei secunde la Ovidiu.

200.000 de euro este suma pe care Farul Constanţa o va achita celor de la FC Argeş în schimbul transferului fundaşului lateral în vârstă de 27 de ani, anunţă Fanatik. FC Argeş va păstra şi un procent de 20%, în cazul unui viitor transfer.

Piteştenii au viaţă grea şi în Liga 2. După retrogradarea din Superliga, FC Argeş s-a scufundat în clasamentului eşalonului secund, clasament în care ocupă poziţia a 15-a.

Mihai Rotaru, interes pentru Costinel Tofan la începutul sezonului

Costinel Tofan a fost şi pe lista patronului celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, la începutul sezonului actual.

FC Argeş a preferat să-l păstreze pe Tofan la acea vreme, iar fotbalistul a disputat prima jumătatea a sezonului în Liga 2, iar acum este aproape de un transfer la Farul.

Tofan a avut un discurs important despre situaţia clubului, chiar după înfrângerea dură suferită pe Arena Naţională împotriva celor de la Dinamo, în barajul pentru menţinerea în Superliga, scor 6-1.

"N-aş vrea să dau vina pe nimeni, antrenorii au fost de valoare, dar cred că totul s-a schimbat după plecarea lui Prepeliţă. Atunci a fost momentul-cheie. Argeşul este clubul meu de suflet, am muncit 6 ani şi nu vreau să dau în ei.

Este greu ca unii să aibă mii de euro salarii, acum să rupă contractul şi să plece acasă, şi proştii, românii, care au luptat, cu salariile cele mai mici, să rămână. Nu pot să spun acum, dacă rămân colegii mei, rămân şi eu. A fost un an foarte greu, am învăţat toţi diferite lucruri şi sper ca această echipă să revină în prima ligă, pentru că acolo îi este locul", a spus Tofan.

 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagimihai rotarufc argescostinel tofansuperligatransfertransferuri 

viewscnt
Articole similare