Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tottenham nu se opreşte la Drăguşin! Londonezii au pus ochii pe un internaţional englez de la o rivală din Premier League

Tottenham nu se opreşte la Drăguşin! Londonezii au pus ochii pe un internaţional englez de la o rivală din Premier League

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur au început perioada de mercato cu două mutări, împrumutul lui Timo Werner de la RB Leipzig şi achiziţia lui Radu Drăguşin, de la Tottenham.

Echipa lui Ange Postecoglou au realizat transferurile lui Timo Werner şi Radu Drăguşin şi se orientează deja către un al treilea jucător în această iarnă.

30 de milioane de euro a plătit Tottenham celor de la Genoa pentru transferul lui Drăguşin, iar în cazul lui Werner, londonezii îl pot cumpăra permanent pentru 17 milioane de lire sterline la sfârşitul împrumutului, din vara acestui an.

Tottenham transferă de la o rivală din Premier League

Este vorba de internaţionalul englez Conor Gallagher. Fotbalistul crescut de Chelsea şi împrumutat în sezonul 2021/2022 la Crystal Palace este pe lista lui Ange Postecoglou, anunţă Independent.

Fotbalistul care s-a remarcat în fotbalul mare în tricoul lui Crystal Palace a intrat în vizorul rivalilor de la Tottenham după plecarea senegalezului Pape Matar Sarr la Cupa Africii pe Naţiuni şi suspendarea internaţionalului din Mali, Yves Bissouma.

Chelsea îşi doreşte să obţină aproximativ 50 de milioane de lire sterline pentru fotbalistul cu 11 prezenţe la naţionala lui Gareth Southgate.

  • În acest sezon, Conor Gallagher a bifat 25 de prezenţe în tricoul "albaştrilor".
  • 19 meciuri a disputat Gallagher în Premier League, timp în care a furnizat patru pase decisive.
  • 42.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului crescut la academia celor de la Chelsea.

 

Afla mai multe despre: tottenhamchelsearadu dragusinconor gallagherange postecogloupremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare