Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, la nivelul celui mai scump fundaş din istoria fotbalului. Comparaţia lui Basarab Panduru

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, la nivelul celui mai scump fundaş din istoria fotbalului. Comparaţia lui Basarab Panduru
Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) a devenit cel mai scump jucător român după transferul de 30 de milioane de euro la Tottenham Hotspur.

Transferul internaţionalului român de la Genoa la Tottenham din această iarnă a intrat în istorie pentru suma record plătită de formaţia din Premier League. Drăguşin a depăşit jucători precum Adrian Mutu şi Cristi Chivu în ierarhia celor mai scumpi jucători români.

Recordul doborât de Josko Gvardiol

Basarab Panduru şi Florin Lovin au vorbit despre un fundaş central transferat de o formaţie din Premier League în ultimul an, croatul Josko Gvardiol (21 de ani), fotbalist cumpărat în vară de Manchester City, de la RB Leipzig, pentru suma de 90 de milioane de euro.

Prin transferul la Manchester City, Gvardiol a devenit cel mai scump fundaş din istoria fotbalului. De la transferul la echipa lui Pep Guardiola, Gvardiol a jucat şi pe poziţia de fundaş stânga, cât şi în centrul apărării "cetăţenilor".

Prin transferul la Manchester City, internaţionalul croat l-a depăşit pe Harry Maguire, fotbalist transferat de Manchester United de la Leicester City pentru 80 de milioane de euro, în vara anului 2019.

Manchester City s-a orientat către Gvardiol după prestaţiile fotbalistului croat la Campionatul Mondial din Qatar, de la finalul anului 2022, cât şi meciurile disputate în UEFA Champions League, la RB Leipzig.

"S-au dat 80 de milioane pentru Gvardiol, a fost pe locul 3 la mondial", a declarat Florin Lovin, la emisiunea Sport Center.

"Ţi se pare că este din cale-afară peste Drăguşin, Gvardiol? Da, dar cât, 80-100 de milioane, dar el ca fotbal aşa, ce fotbal are Gvardiol? Că nici nu ştii ce este, fundaş central, fundaş stânga, fundaş stânga îşi bate joc de el", a spus Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: radu dragusinbasarab pandurujosko gvardioltottenhammanchester city 

viewscnt
Articole similare