Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Omul cheie" din spatele deciziei lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham. Internaţionalul român a colaborat cu el la Juventus

"Omul cheie" din spatele deciziei lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham. Internaţionalul român a colaborat cu el la Juventus

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham Hotspur pentru suma de 30 de milioane de euro după ce a refuzat-o pe Bayern Munchen.

Drăguşin a refuzat oferta celor de la Bayern Munchen după lungi negocieri între Genoa şi Tottenham pentru suma de transfer în cazul internaţionalului român. Fostul jucător de la Juventus s-a înţeles cu oficialii clubului nord-londonez iar mutarea acestuia la Tottenham era iminentă, până la concretizarea interesului campioanei Germaniei, Bayern Munchen.

Bavarezii le-au prezentat celor de la Genoa o ofertă mai mare decât cea a echipei lui Ange Postecoglou, dar şi un salariu mai atractiv pentru fundaşul român.

Drăguşin a ales să semneze cu Tottenham, iar Bayern Munchen s-a reorientat către restul variantelor de pe lista de transferuri din această iarnă. Bayern caută în această lună un fundaş, întrucât un titular din centrul defensivei echipei lui Thomas Tuchel, Kim Min Jae, este plecat la Cupa Asiei, cu naţionala Coreei de Sud.

"Ţinta principală a lui FC Bayern este Ronald Araujo. Din moment ce jucătorul este puţin probabil să fie disponibil în iarnă, clubul a sondat mai multe variante, Danso, Dier, Mukiele şi Drăguşin", a declarat Christian Falk, reporterul şel al celor de la BILD, conform GSP.

”În cazul lui Drăguşin, Munchenul a acţionat pur şi simplu prea târziu, Tottenham era deja mult mai departe cu negocierile. Şi faptul că directorul sportiv al lui Tottenham este italian a fost cu siguranţă un avantaj în discuţiile cu Genoa”, a mai spus Falk.

Contribuţia lui Fabio Paratici în transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Este vorba de Fabio Paratici, fostul oficial al celor de la de la Juventus în perioada în care "bianconerii" l-au adus pe Drăguşin la academia clubului.

Paratici a părăsit-o pe Juventus şi a ajuns director sportiv la Tottenham, italianul a contribuit la transferurile lui Cristian Romero, Dejan Kulusevski şi Rodrigo Bentancur, toţi trei veniţi din Serie A şi totodată, trecuţi pe la Juventus.

Fabio Paratici lucrează şi în prezent la Tottenham, în calitate de consilier, anunţă The Times, şi ar fi contribuit la apariţia lui Radu Drăguşin în vizorul echipei lui Ange Postecoglou.

Italianul a fost suspendat din fotbal timp de 30 de luni după implicarea sa în scandalul neregulilor contabile de la Juventus, iar pedeapsa sa a fost extinsă la nivel global în luna martie a anului 2023, de către FIFA.

În prezent, Paratici colaborează cu Tottenham şi se implică în campania de transferuri a clubului din această iarnă, deşi londonezii şi-au instalat un alt director sportiv, de la plecarea italianului.

 

 

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamfabio paraticibayern munchenjuventusgenoapremier leagueserie a 

viewscnt
Articole similare