Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Adrian Mutu, despre situaţia echipei: "Eu am avut o săptămână mai dificilă"

Probleme pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB. Adrian Mutu, despre situaţia echipei: "Eu am avut o săptămână mai dificilă"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti şi FCSB nu vor putea trimite cele mai bune formule în derby-ul din Superligă. Adrian Mutu a vorbit despre situaţia în care se află echipa.

Adrian Mutu, înainte de Rapid Bucureşti - FCSB

  • Rapid Bucureşti - FCSB are loc duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Vojtus, Moise şi Belu s-au accidentat cu CFR Cluj şi Adrian Mutu nu se va putea baza pe el. După ce l-a pierdut şi pe Rareş Ilie, transferat la Nice, antrenorul i-a primit pe Dugandzic şi Papeau, transferaţi la Rapid Bucureşti. 

"Ştiţi foarte bine ce înseamnă acest meci pentru Rapid, pentru fanii noştri. Suntem conştienţi că va fi un meci foarte greu, dar suntem şi dornici de victorie. Mâine vom juca la victorie pe Giuleşti, sper să fie un meci spectaculos. Chiar dacă întâlnim o echipă valoroasă, sper să ne impunem. 

Eu am avut o săptămână mai dificilă din punct de vedere al antrenorului, pentru că au venit nişte pierderi importante după  meciul cu CFR. Dar am început să respir mai uşor la final de săptămână când au venit şi cei doi juc (n.r. - Dugandzic şi Papeau).

Cu toate acestea nu suntem în efectiv complet, dar vom fi pentru următoarele meciuri. Suntem 20 în momentul ăsta, avem şi foarte mulţi tineri în lot. Suntem un mix între jucători cu experienţă şi jucători foarte tineri", a declarat Adrian Mutu. 

"Briliantul" a vorbit şi despre FCSB, care a remizat cu U Cluj, 1-1, în prima etapă din Superligă şi a pierdut cu Saburtalo, 1-0, în preliminariile Conference League. De la FCSB vor lipsi Valentin Creţu, Risto Radunovic, dar şi alţi jucători pe care Toni Petrea îi va odihni. 

"Chiar dacă probabil nu au avut rezultatele pe care şi le -ar fi dorit, FCSB rămâne o echipă valoroasă. Cred că şi pentru ei meciul de mâine e important şi îl tratează ca pe un derby. 

Probabil vor veni montaţi şi foarte ambiţiosi să câştige acest meci. Să ne pregătim pentru reacţie din partea lor după înfrângerea din ultimul  meci.

FCSB e o echipă ofensivă, a dovedit-o în multe meciuri sau de cele mai  multe ori că joacă un fotbal ofensiv. Deci ne aşteptăm să ne atace, normal.

Mâine sperăm să arătăm şi să le dăm suporterilor că suntem mai buni", a mai spus Adrian Mutu. 

Rapid Bucureşti - FCSB are loc cu casa închisă, după cum au anunţat oraganizatorii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Afla mai multe despre: rapid bucurestifcsb 

viewscnt
Articole similare