Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme şi pentru fotbalişti? Ce a însemnat startul amânat al finalei Champions League pentru fotbaliştii lui Liverpool şi Real Madrid

Probleme şi pentru fotbalişti? Ce a însemnat startul amânat al finalei Champions League pentru fotbaliştii lui Liverpool şi Real Madrid
Comentarii

Fostul secund al naţionalei României, Nicolae Dică, a comentat finala Champions League de la microfonul Orange Sport. El a încercat să găsească o urmare a amânării startului meciului.

Nicolae Dică, despre Liverpool - Real Madrid

Finala Ligii Campionilor, Liverpool – Real Madrid, a început cu probleme, sâmbătă seară, pe Stade de France, la Saint-Denis.

Meciul ar fi trebuit să înceapă la ora 22.00, dar startul a fost întârziat 36 de minute din motive de siguranţă. Mai mulţi fani au încercat să forţeze intrarea în arenă, iar la ora programată iniţial pentru start numeroşi suporteri încă nu reuşiseră să intre în stadion.

Fanii de pe stadion şi-au manifestat nemuţumirea faţă de probleme, iar comentatorul Orange Sport, Nicolae Dică, a anticipat un start ratat de meci inclusiv din partea fotbaliştilor. 

Fostul fotbalist a susţinut că jucătorii lui Liverpool şi Real Madrid nu vor avea ritm de joc, după ce rutina le-a fost dată peste cap, din cauza problemelor organizatorice. 

"Cred că nu va începe cu un ritm bun acest joc. Fotbaliştii nu vor avea un ritm bun. Mă aştept să se încălzească mai greu şi după să facă spectacol", a declarat Nicolae Dică. 

Până să înceapă meciul de la Paris, jucătorii celor două echipe au fost ţinuţi pe tunel, au ieşit la încălzire după 22:15, au revenit la vestiare cu ocazia unui moment artistic desfăşurat pe teren şi au început să joace la 22:36, la fluierul de start. 

Cel mai aşteptat meci al sezonului din Champions League, finala Liverpool - Real Madrid, are loc sâmbătă, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

 

Afla mai multe despre: finala champions leagueliverpool real madrid 

viewscnt
Articole similare