Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele pe care le întâmpină un jucător după ce se lasă! Andrei Vochin: ”Uite la Cristi Tănase...” | EXCLUSIV

Problemele pe care le întâmpină un jucător după ce se lasă! Andrei Vochin: ”Uite la Cristi Tănase...” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Fostul fotbalist Cristi Tănase, cunoscut suporterilor ca ”Dodel”, a fost prins miercuri seara drogat la volan de către poliţiştii piteşteni.

Andrei Vochin, sfaturi pentru fotbalişti după ce Cristi Tănase are probleme cu drogurile

Fostul internaţional român Cristian Tănase a fost depistat drogat în trafic, miercuri seară, după ce a fost oprit pentru un control de rutină la marginea oraşului Piteşti, spre comuna Bradu.

Andrei Vochin a vorbit despre situaţia în care a ajuns Tănase, dar şi despre cum fotbaliştii nu ştiu să profite de situaţia financiară bună pe care o au în timpul carierei. 

”Încă un aspect pe care îl sesizez de când se apuca de fotbal sunt obişnuiţi ca altcineva să le facă lucrurile. Sunt obişnuiţi tot timpul care să le cumpere maşini, casele. Ajung în situaţia de asistaţi şi când se lasă ei intră într-o junglă ca nişte animale domestice. Şi nu ştiu pe unde sa o aduce.

Dacă aş avea o putere aş aduce un om care să îi ajute, partea asta cu chestiunea financiară mi se pare extrem de importantă să aduci pe cineva care sa îi înveţe cum să investească.

Sunt o grămadă de instrumente financiare care ar putea să îi ajute nu doar închirieri etc. Sunt atracţii foarte mari, consumuri de tot felul, femei, jocuri. Şi da, trebuie să înveţe să facă să le facă faţă”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport.

În vârstă de 36 de ani, Cristi Tănase a jucat, printre alte echipe, şi la FCSB, unde a fost căpitan şi a câştigat titlul de campion, în 2015. Dodel a fost, de asemenea, şi ”decarul” echipei naţionale.

”Sunt mirat. Era împotriva substanţelor interzise!” Reacţia lui MM Stoica după ce a aflat că ”Dodel” Tănase a fost prins drogat la volan | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cristi tănaseandrei vochinfinanciar 

viewscnt
Articole similare