Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere concretă primită de FCSB pentru Florin Tănase! Gigi Becali, dornic să-l vândă: ”A fost o ofertă”

Propunere concretă primită de FCSB pentru Florin Tănase! Gigi Becali, dornic să-l vândă: ”A fost o ofertă”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB, iar mai multe cluburi se luptă pentru semnătura sa.

Florin Tănase, golgheterul Ligii 1 în ultima stagiune şi unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul nostru, se află pe picior de plecare.

Căpitanul FCSB-ului s-a înţeles cu Becali să îi prelungească înţelgerea, care expira în vară, şi să îi adauge o clauză de reziliere de trei milioane de euro.

În acest fel, clubul poate recupera din banii investiţi în acesta, în timp ce şi jucătorul poate obţine mutarea dorită, pentru un preţ rezonabil.

Decarul FCSB-ului a primit oferte din ţările arabe şi din SUA, însă a afirnat că este concentrat doar pe actuala sa echipă până la finalul acestui an.

Tănase nu duce lipsă de propuneri însă, iar un nou club s-a ivit ca o variantă pentru acesta, deşi Gigi Becali a dat de înţeles că internaţionalul român nu ar fi interesat de mutare.

Propunere concretă primită de FCSB pentru Florin Tănase

O ofertă surpriză din Ungaria a apărut pentru Tănase, dar finanţatorul FCSB-ului a afirmat că aceasta nu este mult mai avantajoasă financiar decât actualul său contract.

A fost o ofertă din Ungaria, dar nu se duce Tănase în Ungaria. Ce problemă are Tănase, dacă are 30.000 (de euro) pe lună? Nu-l interesează planul sportiv, ci financiar”, a declarat Gigi Becali, pentru PRO TV.

Latifundiarul a dat de înţeles că Florin Tănase va alege oferta ce îi va oferi cel mai frumos salariu, astfel că cea mai probabilă destinaţie pentru acesta ar fi în ţările arabe.

La FCSB din 2016 şi actualul căpitan al echipei, Florin Tănase a reuşit să însumeze 205 partide alătuir de clubul roş-albastru, în care a marcat 69 de goluri şi a oferit 38 de pase decisive.

La Bucureşti, internaţionalul român a reuşit să câştige un singur trofeu, Cupa României, în 2020, sub conducerea lui Toni Petrea.

După ce a plătit 1,5 milioane de euro pentru a îl aduce la club, Gigi Becali va încasa dublu pentru decarul său.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare