Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Provocator”. A ieşit la atac după eliminare, la adresa lui Istvan Kovacs: ”Un arbitraj care nu a fost la standardele Campionatului Mondial al Cluburilor”

”Provocator”. A ieşit la atac după eliminare, la adresa lui Istvan Kovacs: ”Un arbitraj care nu a fost la standardele Campionatului Mondial al Cluburilor”
Comentarii

Istvan Kovacs (38 de ani) a fost criticat dur de antrenorul lui Flamengo, Vitor Pereira, după eliminarea formaţiei braziliene de la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Brazilienii de la Flamengo au fost învinşi surprinzător de sauditţii de la Al Hilal, scor 1-3, în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, găzduit de Maroc.

Astfel, campioana Americii de Sud a părăsit competiţia, în timp ce deţinătoarea Ligii Campionilor Asiei merge în finală, acolo unde va da, cel mai probabil, peste Real Madrid.

A ieşit la atac la adresa lui Istvan Kovacs: ”Un arbitraj care nu a fost la standardele Campionatului Mondial al Cluburilor”

Meciul a fost arbitrat de românul Istvan Kovacs, care a acordat două penalty-uri campioanei Asiei, ambele transformate de Salem Al Dawsari (4, 45+9), eliminându-l pe Gerson (45+8) de la sud-americani.

Arbitri asistenţi au fost Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial a fost delegat algerianul Mustapha Ghorbal.

În cadrul conferinţei de presă de la finalul partidei Vitor Pereira l-a atacat pe centralul Istvan Kovacs pentru maniera acestuia de arbitraj,

Antrenorul brazilienilor de la Flamengo a fost extrem de nemulţumit de faptul că centralul român a eliminat doi jucători de la campioana Americii de Sud şi ”a fost permisiv la fiecare tragere de timp” cu formaţia saudită.

”Eram pregătiţi să jucăm cu Al Hilal, dar nu eram pregătiţi pentru un arbitraj care nu a fost la standardele Campionatului Mondial al Cluburilor, o competiţie foarte importantă.

A fost o lipsă foarte mare de criterii, a fost un arbitraj provocator şi dacă nu ar fi existat personalitatea jucătorilor noştri, sunt convins că am fi încheiat jocul cu mai multe cartonaşe roşii.

A fost permisiv la fiecare tragere de timp. Singurele şanse de gol ale lui Al Hilal din prima repriză au fost cele din penalty. De aceea, dacă meciul se termina ’11’ contra ’11’, noi am fi fost echipa mai bună.

Am avut acţiuni, dar nu am reuşit să le concretizăm în goluri. În repriza secundă, cu un om mai puţin, nu am fost apatici, dar e greu să joci în inferioritate”, a declarat tehicianul Vitor Pereira, după eliminarea din turneu.

Afla mai multe despre: istvan kovacsarbitraj 

viewscnt
Articole similare