Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG îl vrea pe Erling Haaland. Suma ”astronomică” pregătită pentru atacantul lui Manchester City

PSG îl vrea pe Erling Haaland. Suma ”astronomică” pregătită pentru atacantul lui Manchester City

Premier League

Comentarii

Paris Saint-Germain se află în faţa unui nou sezon ratat, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor încă din faza optimilor de finală, de Bayern Munchen.

Francezii îşi propun an de an să cucerească cel mai important trofeu european intercluburi, însă misiunea se dovedeşte a fi mai dificilă decât s-ar fi crezut, chiar şi cu Neymar, Messi şi Mbappe în lot.

PSG îl vrea pe Erling Haaland 

Şeicii din Qatar simt că ar fi momentul să facă schimbări importante la nivelul lotului. Vor încerca să scape de Neymar la finalul verii şi nu ar fi exclus ca Lionel Messi să plece şi el, deoarece nu şi-a prelungit contractul, încă, şi ar putea lua o altă direcţie.

În locul celor doi ”coloşi”, PSG se pregăteşte să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: norvegianul Erling Haaland de la Manchester City.

Daniel Riolo, jurnalist RMC Sports, a declarat că Paris Saint-Germain va oferi 197 de milioane de euro în schimbul lui Erling Haaland, căruia i-ar pregăti şi un contract pe măsura valorii sale, conform as.com.

Dacă nu-i vor convinge pe ”cetăţeni” să-l vândă pe Haaland, PSG are pregătite şi alte variante de rezerve. Două dintre acestea ar fi Victor Osimhen de la Napoli şi Goncalo Ramos de la Benfica.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Victor Osimhen, conform transfermarkt.de.
  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Goncalo Ramos, conform transfermarkt.de.
  • 170 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: haalandpsgmanchester city 

viewscnt
Articole similare