You are here:

Rădoi a recunoscut! Două posturi i-au dat bătăi mari de cap: ”Au fost la egalitate până în ultima clipă” Ce jucători l-au pus în dificultate

Rădoi a recunoscut! Două posturi i-au dat bătăi mari de cap: ”Au fost la egalitate până în ultima clipă” Ce jucători l-au pus în dificultate

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat lotul de 23 de jucători pe care România U21 îl va deplasa la Campionatul European din 2019.

Selecţionerul a recunoscut că au fost două posturi care i-au dat mari bătăi de cap. Fundaşii centrali şi zona fundaşului dreapta au fost dilemele pe care Rădoi le-a avut până în ultima clipă.

Nu am simţit presiune, pentru că nu a venit nimeni să încerce să ne spună anumiţi jucători sau noi să avem anumiţi jucători pe care să-i simpatizăm mai mult decât pe ceilalţi.

Îmi pare rău pentru unii jucători, pentru că dacă numărul lotului era mai mare, numărul de jucători, probabil că ar fi fost şi alţi jucători, dar în momentul de faţă, a trebuit să ne conformăm cerinţelor, numărul e de 23 şi din păcate pentru unii, au fost foarte aproape.

De exemplu, Ghiţă cu Grigore au fost până în ultima clipă pe acelaşi post, nu ştiam pe care dintre ei să-l aleg. Apoi, Manea, Butean, Sorescu au fost pe aceeaşi poziţie. Aceşti 10 jucători de pe lista adiţională, în cazul în care vom avea accidentaţi, imediat se va apela la ei. Ei sunt prioritate în acest moment”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă în care a anunţat lotul de 23 de jucători pentru EURO 2019.

Afla mai multe despre: radoiromania u21 

viewscnt
Articole similare