You are here:

Rădoi, dezamăgit de criticile primite din partea lui Gigi Becali: "M-a durut ce a zis". Dezvăluiri făcute de selecţioner despre vizitele la penitenciar

Rădoi, dezamăgit de criticile primite din partea lui Gigi Becali: "M-a durut ce a zis". Dezvăluiri făcute de selecţioner despre vizitele la penitenciar

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a avut parte de o lună de coşmar şi a pierdut toate cele trei meciuri disputate, cu Islanda, cu Norvegia şi cu Austria.

În urma celor trei rezultate dezamăgitoare, Mirel Rădoi a primit o mulţime de critici, inclusiv de la Gigi Becali, care a fost nemulţumit de faptul că FCSB n-a avut niciun jucător convocat la prima reprezentativă.

"S-a creat o întreagă tevatură cu Florin Tănase şi am fost criticat de Gigi Becali. Am fost la luptă cu Cicăldău, Maxim, Răzvan Marin şi am decis, alături de tot staff-ul, că e mai bine aşa.

M-a durut ce a zis Gigi Becali. Putea măcar să-mi întindă o mână…Să nu uite că în 2015 când am venit la FCSB, când m-a sunat să preiau echipa, am venit cu mare plăcere şi fără niciun interes. Am lăsat totul pentru echipă: bani, maşini, soţia era gravidă în cinci luni…Acesta e un gest de demnitate.

Când a fost cazul Valiza, l-am luat toţi pe nu în braţe!  Eu văd altfel demnitatea faţă de Gigi Becali. Eu şi Olăroiu am fost singurii care am mers la el la puşcărie să-l vizităm fără a-i cere ceva. Chiar ne-a zis că apreciază asta, că toţi doreau câte ceva de la el. Are un soi de disperare în el: înţelege că Steaua nu mai joacă în Europa şi nu mai poate creşte cota jucătorilor săi” , a spus Mirel Rădoi pentru prosport.ro.

Gigi Becali, nemulţumit de Mirel Rădoi

"Păi, dacă iei trei bătăi… Îl iubesc, că e finul meu, dar… Eu mă aşteptam ca Mirel să fie demn. Bă… fără Man, Coman şi Tănase n-ai ce căuta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi dacă nu joci cu Tănase? Tănase e numărul 1! Man, Coman, Tănase, Olaru. Ăştia patru. Cu ei începi echipa naţională. După, mai vezi tu pe cine bagi” , a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: radoi 

viewscnt
Articole similare