Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rădoi şi-a găsit echipă! Unde-şi îndeplineşte visul care l-a făcut să lase naţionala şi lista apărută

Rădoi şi-a găsit echipă! Unde-şi îndeplineşte visul care l-a făcut să lase naţionala şi lista apărută
Comentarii

Fostul selecţioner al României, Mirel Rădoi, a ajuns, din nou, în atenţia unui club din străinătate, după ce a recunoscut că a fost ofertat de mai multe ori atunci când era selecţionerul României.

Clubul la care poate ajunge Mirel Rădoi după ce a părăsit echipa naţională

La şapte ani de la ultima aventură pe banca unei echipe de club, FCSB, Mirel Rădoi poate reveni la activitatea zilnică pe care şi-o dorea încă de când era selecţionerul tricolorilor. 

El a intrat în echipa lui Răzvan Burleanu în 2018, atunci când a devenit director sportiv la U21, ca mai apoi să fie promovat la naţionala mare pe postul de antrenor. După ce a ratat calificarea la EURO 2020 şi barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, fostul căpitan al FCSB şi-a dorit o schimbare. 

Mirel Rădoi e liber de contract de trei luni, când a refuzat prelungirea propusă de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, şi a ajuns în vizorul echipelor din zona Golfului. 

După ce au apărut informaţii că Mirel Rădoi s-a aflat pe lista lui Al Hilal, campioana din Arabia Saudită, un alt club din aceeaşi ţară l-a pus pe listă. 

Presa arabă anunţă că trei antrenori sunt în calculele conducerii lui Al-Ahli Jeddah pentru a-l înlocui pe Besnik Hasi, printre care şi Mirel Rădoi, dar românul are o concurenţă acerbă.

Lusitanii Jorge Jesus, triplu campion cu Benfica, şi Rui Vitoria, dublu campion cu Benfica, sunt înaintea lui Mirel Rădoi, care e a treia variantă. 

Mirel Rădoi, poveste savuroasă! Bombardat cu oferte în aeroport

”Eu am avut mai multe oferte cât am fost la tineret decât la echipa mare. Am avut doua oferte intr-o singură zi, eram in aeroport in Portugalia şi nu ştiam ce va urma.

Noi am pierdut avionul când am jucat cu tineretul in Portugalia, imadiat după meci am avut două oferte intr-o zi şi eram in aroport, le discutam la telefon şi chiar glumeam cu preşedintele şi cu directorul tehnic, naţionala de tineret e mult mai vizibilă decât naţionala mare... Sunt primul antrenor care am un singur meci, o victorie şi am două oferte.

Am avut mai multe oferte cât am fost la tineret, un an şi jumare, decât doi ani cât am fost la naţionala mare!”, a povestit Mirel Rădoi într-un interviu acordat Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mirel radoimirel radoi al ahlimirel radoi echipa 

viewscnt
Articole similare