Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radoslav Dimitrov pleacă de la Sepsi după patru ani. Ce planuri de viitor are fundaşul după ce a cucerit Cupa României: ”Aici e a doua mea casă” | EXCLUSIV

Radoslav Dimitrov pleacă de la Sepsi după patru ani. Ce planuri de viitor are fundaşul după ce a cucerit Cupa României: ”Aici e a doua mea casă” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a început curăţenia înainte de noul sezon.

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, zilele trecute, despărţirea de mai mulţi jucători: Alexandru Tudorie, Radoslav Dimitrov, Anass Achahbar şi Enriko Papa. 

Dimitrov pleacă de la Sepsi

Sunt mai bine de 7 ani de când Radoslav Dimitrov a ajuns în România. Venise atunci de la Plovdiv în nordul Moldovei, la FC Botoşani, o echipă cu scurtă experienţă în Liga 1 la acea vreme. La Sepsi, Dimitrov s-a adaptat cel mai bine şi, aici, a avut cele mai frumoase realizări. 

Fundaşul dreapta al lui Sepsi a cucerit, în acest sezon, Cupa alături de Cristiano Bergodi. Acum, Dimitrov este liber de contract după despărţirea de covăsneni şi a recunoscut că nu ar zice ”nu” unei alte oferte din Superligă.

”Au fost patru ani foarte frumoşi, aici, la Sepsi. Le mulţumesc tuturor. Am câştigat Cupa şi am prins play-off-ul, aşa consider că a fost un an foarte bun pentru mine şi pentru echipă. Să câştigăm Cupa a fost un sentiment foarte frumos, cu toţi am muncit pentru acest trofeu.

(n.r. Ai raspunde afirmativ la o ofertă din Superligă?) Cred că dupa 8 ani de Liga 1 în România m-am adaptat foarte bine, este ca a doua casă a mea şi sper să rămân dacă vine ofertă. Sunt multe echipe bune şi sunt deschis la orice ofertă!”, a declarat Dimitrov, în exclusivitate, pentru Orange Sport. 

Când se reia Superliga României

În ceva mai mult de o lună SuperLiga din România va porni din nou la drum, cu sezonul 2023-2024. Sezonul va debuta în week-end-ul 14-16 iulie şi se va încheia pe 2 iunie 2024, după ce se vor disputa partidele de baraj.

Pauza de iarnă va fi de la mijlocul săptămânii (18-24 decembrie), campionatul urmând să se reia pe 20-21 ianuarie.

Play-off-ul  va începe pe 16 martie 2024 şi se va încheia pe 26 mai. 

INTERVIU | Roland Niczuly, ”eroul” lui Sepsi din finala Cupei României: ”Dan Nistor nu e în măsură să vorbească. Visul meu este să ajung la naţionala României”

Afla mai multe despre: sepsidimitrovliga 1cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare