You are here:

Radu Drăguşin, în atenţia mai multor cluburi din Premier League. Fundaşul român s-ar putea transfera la vară

Radu Drăguşin, în atenţia mai multor cluburi din Premier League. Fundaşul român s-ar putea transfera la vară

Fotbal

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) se află într-o formă sportivă excelentă la Genoa, iar cluburile din Premier League au început din nou să se intereseze de el.

Presa din Italia are numai cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin, cel pe care l-au supranumit ”Asul lui Gilardino” sau ”Zidul din Genoa”, însă anunţă şi o posibilă plecare a acestuia, din vară.

Radu Drăguşin, urmărit de mai multe formaţii din Premier League

Radu Drăguşin a fost cumpărat definitiv de către Genoa de la Juventus pentru aproximativ 6,5 milioane de euro, în iarnă, însă, în următoarea perioadă de transferuri ar putea să se despartă de el.

Conform jurnaliştilor italieni, Radu Drăguşin se află în vederile mai multor formaţii din Premier League, cluburi cu o forţă financiară superioară oricărui club din Italia.

Radu a marcat patru goluri pentru Genoa în acest sezon din Serie B, fiind om de bază în echipa lui Alberto Gilardino, cel care a optat pentru o apărare cu trei fundaşi, formată din Drăguşin, Bani şi Vogliacco.

  • În acest moment, Genoa se află pe locul 2 în Serie B, cu 63 de puncte, şase peste locul 3, ocupat de Bari, şi are mari şanse de promovare în Serie A.
  • Mai sunt cinci etape de disputat.

Tottenham şi Crystal Palace l-au dorit în trecut

Înainte de a semna prelungirea contractului cu Juventus Torino, în primăvara lui 2021, Radu Drăguşin a fost în discuţii cu cel puţin două formaţii din Premier League - Crystal Palace şi Tottenham, însă a ales să rămână la Torino, unde avea promisiuni că va juca.

Nu s-a întâmplat acest lucru, iar după câteva împrumuturi succesive, nu foarte convingătoare - la Sampdoria şi Salernitana - Radu Drăguşin a acceptat să se transfere definitiv la Genoa.

Afla mai multe despre: radu dragusingenoapremier league 

viewscnt
Articole similare