You are here:

Radu Drăguşin, nota 1 în The Sun! Cum l-au ironizat englezii: ”A vrut să plece mai devreme pentru a evita traficul aglomerat”

Radu Drăguşin, nota 1 în The Sun! Cum l-au ironizat englezii: ”A vrut să plece mai devreme pentru a evita traficul aglomerat”

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 al confruntării Tottenham - Qarabag 3-0, din faza grupei Europa League.

Englezii, cuvinte dure pentru Radu Drăguşin

În minutul opt al partidei de pe Tottenham Hotspur Stadium, Radu Drăguşin a controlat defectuos o minge banală şi l-a faultat pe unul dintre fotbaliştii azerilor din postura de ultim apărător.

Centralul partidei nu a stat pe gânduri şi i-a arătat direct cartonaşul roşu fundaşului român, care şi-a lăsat echipa în 10. Radu Drăguşin a fost titular pentru Tottenham în meciul din Europa League cu Qarabag, însă a rezistat doar opt minute pe gazon. 

Englezii l-au pus la zid pe Drăguşin, iar celebrul cotidian The Sun i-a dat nota 1.

”Intervenţia de cartonaş roşu a lui Radu Drăguşin a fost atât de proastă încât fanii s-ar fi putut gândi că a vrut să iasă pentru a evita traficul aglomerat”, scrie în ediţia tipărită din The Sun.

La finalul meciului, Ange Postecoglou a vorbit despre evoluţia jocului făcut de echipa sa, iar un punct important al discuţiei a fost, evident, faza eliminării directe a lui Radu Drăguşin.

”Nu i-am transmis nimic în mod special. Ce s-a întâmplat la acea fază a fost doar o consecinţă a startului nostru greoi de meci. Nu am avut deloc un start bun. Am fost pasivi, iar jocul nostru nu a mers.

Nu ştiu dacă a fost din cauza faptului că meciul a început mai târziu decât trebuie, dar asta nu e o scuză. Ca echipă nu am început jocul aşa cum trebuia şi aşa cum aveam nevoie, pentru a ne face meciul uşor.

Reacţia după acea fază a fost minunată, absolut, dar sunt dezamăgit că a trebuit să trecem prin asta”, a declarat Postecoglou, citat de Football London.

Afla mai multe despre: radu drăguşintottenhamcartonaş roşu 

viewscnt
Articole similare