You are here:

Eliminarea lui Radu Drăguşin, cap de afiş în concluziile lui Ange Postecoglou: ”Sunt dezamăgit că a trebuit să trecem prin asta”

Eliminarea lui Radu Drăguşin, cap de afiş în concluziile lui Ange Postecoglou: ”Sunt dezamăgit că a trebuit să trecem prin asta”

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul celor de la Tottenham, Ange Postecoglou (59 de ani), a tras concluziile după victoria echipei sale şi eliminarea lui Radu Drăguşin (22 de ani).

Ce a zis Ange Postecoglou după eliminarea lui Radu Drăguşin

Tottenham Hotspur a învins, pe teren propriu, formaţia azeră Qarabag, scor 3-0, într-un meci din prima etapă a Ligii Europa.

Meciul de la Londra a început prost pentru gazde. Fundaşul român Radu Drăguşin, titular în locul suspendatului Cristian Romero, a greşit la o pasă înapoi a lui van de Ven şi apoi l-a faultat din postura ultimului apărător pe Juninho. 

Arbitrul francez Willy Delajod i-a arătat românului direct cartonaşul roşu şi elevii lui Ange Postecoglou au rămas în zece din minutul 8.

Chiar şi aşa, Brennan Johnson a deschis scorul în minutul 12 şi la pauză Tottenham a intrat cu avantaj minim. Pape Sarr, în minutul 52, şi Dominic Solanke, în minutul 68, au adus liniştea în rândul fanilor londonezi, înscriind pentru 3-0.

Tural Bayramov a ratat un penalty pentru oaspeţi, în minutul 58, şi Tottenham s-a impus cu 3-0.

La finalul meciului, Ange Postecoglou a vorbit despre evoluţia jocului făcut de echipa sa, iar un punct important al discuţiei a fost, evident, faza eliminării directe a lui Radu Drăguşin.

”Nu i-am transmis nimic în mod special. Ce s-a întâmplat la acea fază a fost doar o consecinţă a startului nostru greoi de meci. Nu am avut deloc un start bun. Am fost pasivi, iar jocul nostru nu a mers.

Nu ştiu dacă a fost din cauza faptului că meciul a început mai târziu decât trebuie, dar asta nu e o scuză. Ca echipă nu am început jocul aşa cum trebuia şi aşa cum aveam nevoie, pentru a ne face meciul uşor.

Reacţia după acea fază a fost minunată, absolut, dar sunt dezamăgit că a trebuit să trecem prin asta”, a declarat Postecoglou, citat de Football London.

Afla mai multe despre: tottenhamradu dragusineuropa leagueange postecoglu 

viewscnt
Articole similare