Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Radu Drăguşin, singur în vârf. La ce cotă de piaţă a ajuns după prestaţiile excelente din acest sezon

Radu Drăguşin, singur în vârf. La ce cotă de piaţă a ajuns după prestaţiile excelente din acest sezon

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin, fundaşul român de la Genoa, a primit o veste bună înainte de ultimele două etape din 2023.

Fundaşul român dorit de mai multe cluburi mari ale Europei a fost remarcat de site-ul de specialitate, transfermarkt.com. Specialiştii Transfermarkt i-au actualizat cota de piaţă fotbalistului român de la Genoa.

Drăguşin a început anul 2023 cu o cotă de 3.500.000 de euro. În vara aceluiaşi an a semnat permanent cu Genoa, pentru 5.500.000 de euro.

Prestaţiile bune din Serie B l-au propulsat pe Radu Drăguşin. A reuşit promovarea în Serie A cu Genoa iar prestaţiile lui au rămas constante şi în primul eşalon al fotbalului italian.

Radu Drăguşin, cel mai scump jucător român la final de 2023

În octombrie, cota sa s-a ridicat la 10 milioane de euro, a devenit astfel cel mai bine cotat jucător român.

Ascensiunea fundaşului de bază al echipei naţionale a continuat. În luna decembrie, cota românului s-a dublat, 20.000.000 de euro este suma la care este cotat Drăguşin, conform transfermarkt.com

Fundaşul de la Genoa este monitorizat de mai multe echipe importante din Europa, iar marele transfer ar putea avea loc chiar în această iarnă. După ce presa din Anglia a scris că Drăguşin este dorit de Tottenham şi Newcastle, iată că a venit rândul jurnaliştilor din Italia să anunţe un nou posibil transfer.
 
Barcelona este un alt gigant european care este interesat de serviciile lui Radu Drăguşin.

Tottenham şi AS Roma sunt două dintre echipele care au pus ochii pe fotbalistul român, cele două cluburi sunt dispuse să ofere sume între 25 şi 35 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin.

 

Afla mai multe despre: radu dragusinbarcelonatottenhamas romagenoanewcastle 

viewscnt
Articole similare