Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu, despre finalul de meci în care ”tricolorii” mici au pasat la trecerea timpului: ”Nu e nimic ruşinos. Te înţelegi din priviri cu adversarul” EXCLUSIV

Răducioiu, despre finalul de meci în care ”tricolorii” mici au pasat la trecerea timpului: ”Nu e nimic ruşinos. Te înţelegi din priviri cu adversarul” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

La turneul final se califică echipele de pe primul loc în cele nouă grupe şi cele mai bune cinci formaţii de pe locurile 2.

Din acest motiv, în ultimele zece minute, jucătorii români au pasat să treacă timpul.

Florin Răducioiu, fostul mare internaţional român, a vorbit despre această atitudine din finalul partidei, în direct la Telekom Sport: ”Te înţelegi din priviri. Lucrurile erau foarte clare, ambele echipe erau mulţumite. Sunt lucruri care se întâmplă, e inevitabil. Când ambele echipe sunt mulţumite, nimeni nu mai forţează, aştepţi fluierul final. Nu e nimic ruşinos în asta aş spune eu” a mărturisit Răducioiu.

Tricolorii au fost conduşi cu 1-0, după un penalti uşor acordat de arbitru şi au avut superioritate numerică din minutul 58, după un cartonaş roşu, de asemenea uşor acordat.

România trebuia să câştige pentru a fi sigură de calificare, dar înfrângerea suferită, tot marţi, de Belgia (locul 2, în grupa a noua), scor 2-3, în Bosnia-Herţegovina, a făcut ca tricolorii să poată ajunge la turneul final şi cu un rezultat de egalitate. România este a patra în ierarhia formaţiilor de pe locul al doilea şi mai poate fi întrecută doar de Islanda (locul 2, în Grupa 1), echipă al cărui meci din Armenia a fost amânat, din cauza conflictului militar din Nagorno-Karabah.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare