Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răducioiu va asista la partida lui AC Milan cu Sampdoria: ”Dacă pierd, nu mă mai duc la meciurile lor. Sincer!”

Răducioiu va asista la partida lui AC Milan cu Sampdoria: ”Dacă pierd, nu mă mai duc la meciurile lor. Sincer!”

Serie A

Comentarii

Florin Răduciou este în Italia, unde va asista la partida dintre AC Milan şi Sampdoria, meci transmis în direct de Telekom Sport 3, duminică, de la 19:00. Fostul mare internaţional român speră să le poarte noroc milanezilor.

Răducioiu a jucat la AC Milan în sezonul 1993-1994, dar a fost de ajuns pentru a-i intrat în suflet. Periodic, fostul mare internaţional român merge să-i susţină din tribune pe milanezi. Aşa va face şi cu Sampdoria, duminică, de la 19:00.

Însă Răducioiu promite că nu va mai merge la meciurile lui AC Milan dacă nu câştigă, deoarece le poartă ghinion. Ultima dată când a asistat la o partidă a milanezilor a fost cu Atalanta şi nu s-a încheiat foarte bine pentru echipa sa favorită, scor 2-2.

”Duminică sunt pe San Siro, dă, mă reîntorc la Milano, joacă cu Sampdoria, e echipă foarte dificilă Sampdoria. Nu le-am purtat noroc, pentru că ei au fost egalaţi în ultimele minute cu Atalanta şi nu le-am purtat noroc. Acum, Doamne Fereşte, dacă pierd, nu mă mai duc. Sincer. Dacă câştigă, mă reîntorc”, a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin raducioiuac milansampdoriaserie a 

viewscnt
Articole similare