You are here:

Rangers a făcut anunţul OFICIAL despre transferul lui Ianis Hagi: "A impresionat de când a ajuns la noi, dar..."

Rangers a făcut anunţul OFICIAL despre transferul lui Ianis Hagi: "A impresionat de când a ajuns la noi, dar..."
Comentarii

Directorul sportiv al clubului Rangers, Ross Wilson, a vorbit deschis despre situaţia lui Ianis Hagi.

Oficialul lui Rangers este încântat de Ianis Hagi, dar admite că transferul definitiv de la Genk ar putea fi pus în pericol de criza provocată de pandemia de Covid-19.

"Ar putea efectele financiare ale acestui virus să aibă un impact asupra transferurului său? Posibil. O altă necunoscută e când se va deschide perioada de transferuri", a declarat directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, potrivit Daily Record.

"Ianis a impresionat de când a ajuns la noi. Suntem mereu în contact cu el, atât eu, cât şi antrenorii. Suntem foarte mulţumiţi de el şi avem o optiune să-l transferăm. De asemenea, avem o relaţie foarte bună cu el, cu agentul şi tatăl său. Şi-a găsit un loc la Rangers, unde se simte iubit", a continuat oficialul lui Rangers.

Fanii scoţieni îl imploră pe Ianis Hagi să se transfere la Rangers

Ianis Hagi (21 de ani) este implorat de fanii echipei Rangers FC să semneze un contract permanent cu gruparea scoţiană.

Decarul echipei naţionale a rememorat pe Twitter cel mai bun meci al său pentru vicecampioana Scoţiei, iar fanii lui Rangers l-au asaltat cu mesaje prin care îi cer să continue pe Ibrox şi din vară, atunci când îi expiră împrumutul de la Genk.

"Acum zece săptămâni...", a notat Ianis Hagi, care a dat retweet la golul de 3-2 din meciul cu Braga, din şaisprezecimile de finală ale Europa League, partidă în care românul a reuşit o dublă şi şi-a ajutat echipa să revină de la 0-2. Cuprinşi de nostalgia remontadei cu Braga, fanii scoţieni l-au implorat pe român să rămână pe Ibrox.

"Rămâi, te rog", "când semnezi permanent?", "sper ca în curând să te vedem din nou în faimosul tricou albastru", "ai face bine să rămâi cu noi", "te implor să rămâi" sunt doar câteva mesaje.

Rangers trebuie să plătească 5 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a avut un start perfect pentru Rangers, marcând un gol de trei puncte la debutul ca titular pe Ibrox Park, apoi reuşind să o califice aproape de unul singur pe formaţia scoţiană în optimile de finală ale Europa League, cu două goluri şi un assist în dubla cu Braga. Pentru a-l transfera definitiv, gruparea scoţiană trebuie să-i plătească lui Genk cinci milioane de euro.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare