Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers caută o ”aripă” de picior stâng pentru la vară. Un fotbalist român, pe lista scoţienilor

Rangers caută o ”aripă” de picior stâng pentru la vară. Un fotbalist român, pe lista scoţienilor

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul celor de la Rangers, englezul Mick Beale (42 de ani), a declarat că se află în căutarea unui mijlocaş ofensiv de picior stâng, în perioada de transferuri din vară.

Conform informaţiilor oferite de ”Rangers News”, scoţienii nu şi-au luat gândul de la mijlocaşul celor de la Pisa, internaţionalul român Olimpiu Moruţan (24 de ani).

Olimpiu Moruţan rămâne în vederile lui Rangers

Britanicii monitorizează cu atenţie toate evoluţiile lui Olimpiu Moruţan de la Pisa, dar mai ales afirmaţiile lui Giovanni Becali, reprezentant al firmei de impresariat care se ocupă de destinele jucătorului.

Recent, Giovanni Becali a declarat că fotbalistul nu se va mai întoarce la Galatasaray din vară, deoarece există un interes crescut pentru fotbalistul român.

Rămâne de văzut, totuşi, dacă Pisa va avea puterea financiară de a activa clauza de transfer definitiv, de 5,5 milioane de euro, impusă de Galatasaray, sau fotbalistul va ajunge la un alt club, dispus să plătească turcilor o sumă apropiată pretenţiilor lor.

Şi Salernitana pe urmele lui Moruţan

Recent, s-a vorbit de faptul că Salernitana ar fi foarte interesată de achiziţionarea lui Olimpiu Moruţan, însă şi formaţia din Serie A aşteaptă să vadă ce va Pisa la finalul sezonului, dacă îl va cumpăra sau nu definitiv pe român.

  • Olimpiu Moruţan a bifat 28 de meciuri, 6 goluri şi 7 pase de gol pentru Pisa, în actuala ediţie din Serie B.

Moruţan a fost cumpărat de Galatasaray în vara anului 2021, de la FCSB, pentru 4,2 milioane de euro. După un prim sezon petrecut la Istanbul, mijlocaşul a fost împrumutat în actuala stagiune la Pisa.

  • Olimpiu Moruţan este cotat la cinci milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: morutanrangersbealepisa 

viewscnt
Articole similare