Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a adus noi lămuriri legate de interdicţia la transferuri. De ce nu s-a plătit la timp datoria către Nemanja Milisavljevic

Rapid a adus noi lămuriri legate de interdicţia la transferuri. De ce nu s-a plătit la timp datoria către Nemanja Milisavljevic

Fotbal

Comentarii

Rapidul a primit interdicţie la transferuri după ce a pierdut procesul cu Nemanja Milisavljevic (38 de ani), cel care a activat în Giuleşti în sezonul 2012/2013.

Rapidul a pierdut la FIFA procesul cu fostul jucător Nemanja Milisavljevic şi ar fi trebuit să-i achite sârbului suma de 93.000 de euro, până la data de 9 martie.

Motivul pentru care Rapidul nu a achitat la timp datoria către Nemanja Milisavljevic

Cu toate acestea, conducătorii formaţiei din Giuleşti nu au făcut acest lucru, cu riscul de a primi interdicţia de transferuri. Iniţial, rapidiştii şi Milisavljevic au ajuns la un acord ca banii să fie viraţi la finalul lunii martie, însă sârbul nu a mai dorit să aştepte şi a reclamat-o din nou pe Rapid la FIFA.

Decizia FIFA a fost fără echivoc: suspendarea dreptului de a realiza transferuri pentru Rapid, până la achitarea datoriei. Aşadar, decizia este una asumată de către conducătorii din Giuleşti, deoarece perioada de transferuri în România este închisă, iar sancţiunea nu-i afectează deloc, în contextul în care vor plăti datoria la finalul acestei luni şi va fi ridicată.

Victorie la FIFA împotriva unui impresar

Ofiţerul de presă al celor de la Rapid, Lucian Ionescu, a adus mai multe lămuriri despre procesele pe care Rapid le are sau le-a avut la FIFA, recent.

Aşa cum se ştie, există o datorie de 90.000 de euro către fostul jucător al Rapidului, Nemanja Milisavljevic. Termenul de plată a datoriei era 9 martie. Nu s-a plătit pentru simplul motiv că s-a terminat perioada de transferuri.

Rapidul nu încearcă să facă nimic negativ la adresa jucătorului pentru această datorie, care va fi plătit până la finalul acestei luni.

Pe de altă parte, la lucrurile pozitive, putem dezvălui că au rămas definitive două hotărâri ale FIFA în privinţa a două litigii, tot din vremurile trecute, către un impresar care a lucrat cu Rapidul.

Legat de litigiile cu Alexandru Păcurar şi Tiberiu Bălan, Rapid a câştigat în prima instanţă şi sper să câştigăm şi recursul.

Am precizat aceste lucruri pentru că suporterii trebuie să aibă încredere. La club există o strategie şi suntem permanent pregătiţi pentru diverse lucruri care vin din urmă, care nu ne aparţin, dar pe care trebuie să le rezolvăm”, a declarat Lucian Ionescu, vineri, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei de sâmbătă cu Farul.

Afla mai multe despre: milisavljevicrapidtransferuri 

viewscnt
Articole similare