Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rapid a făcut transferuri de titlu?”. Concluzia lui MM şi Panduru după ultimele mutări din Giuleşti: ”Sincer?” | EXCLUSIV

”Rapid a făcut transferuri de titlu?”. Concluzia lui MM şi Panduru după ultimele mutări din Giuleşti: ”Sincer?” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid are o campanie masivă de transferuri şi vrea să intre din sezonul viitor în lupta la titlu.

Rapid s-a mişcat foarte bine pe piaţa transferurilor din această vară, iar giuleştenii au perfectat 6 mutări. Conducerea clubului a anunţat însă că achiziţiile nu se vor opri aici şi urmează să mai sosească cel puţin doi jucători.

Cătălin Cîrjan este ultimul nume nou sosit sub comanda lui Adrian Mutu, însă rapidiştii au mai anunţat şi alte mutări pentru a se lupta la titlu din următorul sezon de Superligă. 

MM Stoica şi Basarab Panduru au comentat ultimele mutări din Giuleşti. 

”Nu, eu tot nu o văd echipă de titlu. La Albu acolo mai trebuie cineva şi la Ioniţă acolo. Şi la Dugandzic, chiar dacă a dat golurile ălea. Cîrjan trebuie să joacă că nu cred că a venit pe aici să fie rezerva lui Pănoiu. Drăguş nu ştiu dacă rezolvă, ce? Dacă vine el câştigă Rapid titlu?”, a fost concluzia dură a lui Panduru.

”Iei titlu dacă cumperi jucători, uite, Sepşi nu face asta, ia doar jucători liber”, a conchis MM.

Cîrjan este al 6-lea transfer al verii pentru Rapid. Până acum, giuleştenii i-au mai adus pe Omar El Sawy (19 ani, de la Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, de la FCSB), Christopher Braun (31 de ani, de la CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, de la FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, de la Cartagena, Segunda Division).

Ljuban Crepulja şi-a găsit echipă, chiar de ziua Rapidului. Rămâne în Superligă şi se va lupta pentru play-off

Afla mai multe despre: rapidmm stoicabasarab pandurugiuleşti 

viewscnt
Articole similare