You are here:

Rapid a stabilit viitorul atacantului fără gol marcat! "Nu, nu, nu!"

Rapid a stabilit viitorul atacantului fără gol marcat! "Nu, nu, nu!"

Rapid

Comentarii

Acţionarul minoritar de la Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a comentat victoria cu Farul şi a oferit detalii despre doi jucători din lotul antrenat de Marius Şumudică.

Cum a văzut conducerea de la Rapid victoria cu Farul, scor 5-0

Rapid a făcut cel mai bun meci cu Marius Şumudică, scor 5-0 cu Farul, în etapa a 13-a din Superliga, iar conducătorii din Giuleşti s-au arătat mulţumiţi de ce au văzut.

"În sfârşit am câştigat şi noi în Giuleşti, nu mai ţin când a fost ultima oară când am câştigat un meci cu miză în Giuleşti. Mă bucur pentru jucători, pentru Şumi, pentru suporteri. Am arătat alt spirit, am jucat cum ar trebui să arate Rapidul. Aseară au arătat că pot juca cu inima, au alergat, au fost agresivi. 

Toţi au jucat foarte bine, inclusiv Boupendza şi N'jie, dar să ne gândim că n-au jucat de ceva timp şi să le acordăm timp. Au fost bine, Dobre a intrat la debut şi a marcat, un debut de vis şi s-o ţină tot aşa. 

Schimbarea sistemului a fost de bun augur, aşa s-a decis că e cel mai bine cu Farul", a declarat Victor Angelescu, la Prima Sport. 

"Dan Şucu s-a ocupat direct" de transferul lui Dobre. Timotej Jambor nu pleacă

Alex Dobre a impresionat la debutul la Rapid. Cu Farul, atacantul lateral a reuşit dubla, iar Victor Angelescu a dezvăluit că Dan Şucu a avut un aport important în privinţa revenirii jucătorului în fotbalul românesc. 

"De transferul lui Dobre s-a ocupat Dan Şucu, au vorbit direct şi ne-a spus despre această posibilitate, cu Şumi şi cu mine, iar noi am luat decizia că ne poate ajuta. Dan Şucu s-a ocupat direct, a vorbit direct", a mai spus afaceristul. 

Victor Angelescu a intervenit în privinţa lui Timotej Jambor, atacantul de 1 milion de euro care nu a marcat în acest sezon la Rapid, în 10 apariţii. Slovacul nu a prins lotul cu Farul. 

"Nu, nu, nu, nu ne despărţim de nimeni. Doar nu a fost la acest meci (n.r. - în lot)", a mai spus partenerul lui Dan Şucu de la Rapid. 

 

Afla mai multe despre: dan sucuvictor angelescujambor rapiddobre rapid 

viewscnt
Articole similare