You are here:

Rapid – Farul: Rapidul lui Şucu, în topul clienţilor lui Hagi

Rapid – Farul: Rapidul lui Şucu, în topul clienţilor lui Hagi

Pariuri sportive

Comentarii

Ultimul meci al etapei cu numărul 13 din Superligă aduce faţă în faţă două echipe cu pretenţii mari, dar cu realităţi mai puţin strălucite. Rapid şi Farul se înfruntă într-un duel al ambiţiilor neîmplinite, ambele echipe având ca obiectiv calificarea în play-off, dar care în momentul de faţă sunt mai aproape de zona periculoasă a clasamentului decât de mult râvnitul top 6.

Intră pe Superbet.ro şi vezi oferta de pariuri pentru Rapid – Farul!

Boupendza, favorit să înscrie

Toate privirile vor fi aţintite asupra lui Aaron Boupendza, noua vedetă a Rapidului, care promite să aducă spectacol în Giuleşti. După plecarea golgheterului Albion Rrahmani, fanii rapidişti şi-au pus toate speranţele în atacantul cotat la 4 milioane de euro.

Boupendza, coleg de naţională cu celebrul Aubameyang, are toate atuurile pentru a deveni un jucător-cheie în Superligă. Singurele sale goluri din acest sezon au fost marcate în MLS, pentru FC Cincinnati.

Odată cu debutul său în campionatul românesc, aşteptările sunt mari, Rapidul are nevoie de strălucirea lui Boupendza, iar fanii abia aşteaptă să-l vadă în acţiune.

Cotă 2.50 pentru gol Boupendza!

Foştii jucători de la Farul

În actualul lot al Rapidului se află nu mai puţin de cinci foşti jucători de la Farul Constanţa. De altfel, Rapid este în topul echipelor care au cumpărat de la Farul, după FCSB şi Universitatea Craiova. Dacă Rapid nu se poate lupta cu FCSB în ceea ce priveşte sumele de transferuri pentru jucătorii de la Farul, clubul din Giuleşti este pe locul 2 într-un clasament al jucătorilor cumpăraţi de la echipa lui Gică Hagi.

Marian Aioani, portar adus sezonul trecut pentru a fi înlocuitorul lui Horaţiu Moldovan, a ajuns să fie în prezent rezerva lui Benjamin Siegrist şi astfel a pierdut şi echipa naţională. Paul Iacob, jucător care a evoluat în urmă cu un deceniu pentru Viitorul, este indisponibil din cauza unei accidentări. Cristian Manea, care deşi a fost adus de la CFR Cluj, a jucat în trecut pentru echipa lui Hagi, este unul dintre oamenii de bază din echipa lui Şumudică, iar Constantin Grameni, cel mai nou jucător adus de la Farul, încă încearcă să se acomodeze în Giuleşti.

Descoperă Multi Bet Builder! Combină Bet Buildere din mai multe meciuri pe acelaşi bilet!

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare