Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nicolae Grigore şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Rapidului! "Grig" anunţase imediat după înfrângerea cu Slobozia că va pleca

OFICIAL | Nicolae Grigore şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Rapidului! "Grig" anunţase imediat după înfrângerea cu Slobozia că va pleca

Liga 2

Comentarii

Nicolae Grigore a anunţat că-şi dă demisia de la Rapid, după eşecul cu 1-2 în faţa Unirii Slobozia, una dintra contracandidatele la promovare. În urma acestui rezultat, Rapid a ratat şansa de a urca pe loc de play-off.

18:03 - OFICIAL! Rapid a anunţat că Nicolae Grigore şi-a dat demisia din funcţia de antrenor!

"Nicolae Grigore a demisionat din funcţia de antrenor principal al Rapidului, la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Mulţumim, Grig, şi mult succes în continuare!", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Rapidului.

Publicată de FC Rapid 1923 pe Duminică, 14 martie 2021

Rapid a pierdut şi meciul cu Unirea Slobozia, care s-a impus cu 2-1 şi giuleştenii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie. Ultimele două partide au fost eşecuri, motiv pentru care Nicolae Grigore spune că vrea să demisioneze.

Nicolae Grigore şi-a anunţat demisia de la Rapid

Partida cu Unirea Slobozia era foarte importantă, în contextul luptei giuleştenilor pentru promovare şi a faptului că până la finalul sezonului regular mai erau trei etape. Eşecul cu Slobozia i-a lăsat însă pe giuleşteni în afara zonei de play-off.

La final, Nicolae Grigore a anunţat că vrea să demisioneze şi este în mare măsură horătât să plece:

”Este un rezultat dezastruos pentru noi. Explicaţii prea multe nu cred că sunt sau poate mi-ar fi greu să găsesc în momentul ăsta. Doar faptul că nu am reuşit să gestionăm anumite momente, nu am reuşit să rămânem calmi, am fost taxaţi pe nişte greşeli individuale.

De fiecare dată când adversarul nostru a ajuns la poarta noastră, atât în prima repriză, cât şi în a doua, au reuşit să marcheze. Prima dată au reuşit să ajungă să obţină un penalty, iar în a doua repriză, când presam şi speram să înscriem, adversarul a reuşit să înscrie golul 2, care ne-a tăiat aripile.

Da, este evident că este în criză după aceste rezultate, două egaluri şi două înfrângeri, evident că suntem în criză. Mi-e greu să vorbesc acum despre soluţii. Probabil că vom avea o discuţie cu cei din conducere pentru viitor ca echipa să se redreseze. (Te dândeşti să şi renunţi?) Da. În mare măsură decizia este luată. Nu, nu i-am anunăţat, i-am încurajat pentru că azi o atitudine bună.

Am fost mândru de atitudinea lor, de cum s-au luptat, doar că au fost anumite greşeli care au făcut să pierdem acest meci. Dar, ca atitudine, băieţii s-au implicat şi au făcut tot ce a depins de ei”, a declarat Nicolae Grigore.

Rapid riscă să mai stea un an în Liga 2

În acest moment, situaţia giuleştenilor este destul de complicată. Cu două etape înainte de final, Rapid are 27 de puncte şi se află la doar două lungimi de locurile care duc în play-ff. Însă cea mai mare problemă pentru Rapid este că între locul 1 şi 11 sunt doar 5 puncte diferenţă. Practic, 11 echipe se bat cu şanse pentru primele 6 locuri, cele care duc în play-off.

Afla mai multe despre: nicolae grigore 

viewscnt
Articole similare