Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid schimbă strategia de transferuri. Anunţul lui Dan Şucu: ”Ne interesează o colaborare cu un club puternic din Europa”

Rapid schimbă strategia de transferuri. Anunţul lui Dan Şucu: ”Ne interesează o colaborare cu un club puternic din Europa”

Fotbal

Comentarii

Echipa administrativă a Rapidului lucrează intens în această perioadă, pentru a ajunge la un acord de afiliere cu una dintre forţele Europei.

Giuleştenii îşi doresc foarte mult să ajungă la o înţelegere cu un club important al Europei, printr-un acord de afiliere, prin care puternica formaţie să furnizeze anumiţi jucători echipei din Superligă. În schimb, clubul din străinătate ar avea prioritate asupra jucătorilor deţinuţi de Rapid, în cazul unor transferuri.

Dan Şucu recunoaşte: ”Ne interesează o colaborare cu un club puternic din Europa”

Co-finanţatorul celor de la Rapid recunoaşte că acest tip de colaborare este des întâlnit şi-n lumea afacerilor, când o societate puternică ia sub ”aripa” sa un o altă societate, care nu se află la nivelul său şi pe care o ajută să se dezvolte.

Ideea de consolidare, de a avea uniuni de cluburi este extrem de actuală. Este actuală şi în afaceri, în care societăţi puternice din ţări extrem de dezvoltate sunt centrale de achiziţii pentru societăţi mai puţin puternice aflate în ţări în curs de dezvoltare.

E o logică de business cât se poate de actuală şi nu avem cum să nu fim interesaţi de această logică. Da! Ne interesează o colaborare cu un club puternic din Europa! Ne interesează foarte mult şi căutam să găsim o soluţie în acest sens”, a declarat Dan Şucu, conform 1923.ro.

În luna decembrie, Rapid a organizat un turneu amical, pe Arena Naţională, în compania nemţilor de la Borussia Dortmund şi italienilor de la Fiorentina.

Nu este exclus ca, în acest moment, şefii Rapidului să fie în discuţii avansate chiar cu omologii lor de la cele două cluburi.

Mulţi dintre jucătorii tineri, dar talentaţi, ai celor de la Fiorentina şi Dortmund sunt împrumutaţi în ligile inferioare ale Germaniei şi Italiei, în fiecare sezon. 

Dacă s-ar semna acest acord de afiliere, viitoarele staruri ale echipelor ar putea trece, la un moment dat, prin curtea Rapidului.

Afla mai multe despre: dan sucurapidtransferuri 

viewscnt
Articole similare