Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid şi Nice au pus ochii pe acelaşi fotbalist. Un fundaş român născut în Anglia. ”Păcat că FRF nu i-a oferit nicio şansă!”

Rapid şi Nice au pus ochii pe acelaşi fotbalist. Un fundaş român născut în Anglia. ”Păcat că FRF nu i-a oferit nicio şansă!”

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti şi formaţia franceză Nice sunt dispuse să transfere un fotbalist de origine română, născut la Londra.

Este vorba de Emanuel Sfichi, legitimat la Eagles Academy din Londra, care va împlini 16 ani la finalul lunii mai.

Emanuel Sfichi, între Nice şi Rapid

Fotbalistul a efectuat câte un stagiu de pregătire cu Nice şi Rapid, reuşind să adune foarte multe recenzii pozitive din ambele părţi.

Aşadar, are de ales acum la ce club va dori să evolueze şi ce perspective de progres are.

Pot juca pe posturile de fundaş dreapta sau stânga, la Nice am fost folosit ca fundaş central, pentru că aceasta a fost dorinţa clubului francez, dar la fel de bine pot evolua şi mijlocaş defensiv. Îmi doresc o carieră în fotbal la cel mai înalt nivel”, a declarat Emanuel, pentru sport.ro.

Emanuel Sfichi este pregătit în Anglia de Gabi Dumitru, fostul jucător de la Dinamo, Rapid, Universitate Craiova şi FC Argeş.

Acesta este sigur să fundaşul va ajunge un jucător de top, deoarece se evidenţiază foarte uşor prin calităţile sale, indiferent de concurenţă.

Emanuel este un fotbalist cu personalitate, determinare şi spirit de luptă. Are nişte caracteristici fizice foarte bune (n.r. - 1,81 metri şi 63 de kilograme la aproape 16 ani), viteză în mişcările de pe teren şi în gândire.

Excelent în duelurile aeriene şi, cel mai important, în anticiparea mişcărilor adversarilor. Are o tehnică bună, care îi permite să creeze superioritate în linia de mijloc şi în ofensivă.

E inventiv, inteligent, calităţi care, combinate cu mentalitatea şi atitudinea britanice, îl pot transforma într-un jucător excelent”, a declarat şi Gabi Dumitru, pentru sursa citată.

Inexistent pentru Federaţia Română de Fotbal

Până în acest moment, nimeni de la Federaţia Română de Fotbal nu l-a întrebat de sănătate cu toate că, în opinia antrenorul său, ar fi meritat măcar o şansă de a-şi demonstra calităţile.

Păcat că Federaţia Română de Fotbal nu i-a oferit nici măcar o şansă acestui băiat. Eu unul pot să spun că am văzut aproximativ 1.000 de copii, alături de care am lucrat, mulţi dintre ei sunt foarte buni, însă niciunul nu se ridică la nivelul lui Emanuel”, a completat Gabi Dumitru.

Afla mai multe despre: emanuel sfichieagles london 

viewscnt
Articole similare