Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii reclamă un penalty neacordat în meciul cu Petrolul. ”A fost high kick, dar s-a ridicat în mai puţin de 10 secunde”

Rapidiştii reclamă un penalty neacordat în meciul cu Petrolul. ”A fost high kick, dar s-a ridicat în mai puţin de 10 secunde”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Petrolul şi Rapid au remizat, scor 0-0, pe ”Ilie Oană”, vineri seară, într-o partidă din etapa a 20-a din Superligă.

Preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, este de părere că echipa sa ar fi meritat să primească o lovitură de la 11 metri, în minutul 57 al partidei, într-un moment delicat al echipei sale, la un duel între Funsho Bamgboye şi Alexandru Musi.

  • Rapid a evoluat în inferioritate numerică din minutul 6, după talpa lui Andrei Borza la Ismael Diomande, până în minutul 82, la eliminarea lui Paul Papp.

Daniel Niculae reclamă penalty la duelul Funsho - Musi

Fotbalistul împrumutat de la FCSB a ridicat piciorul foarte sus, a lovit mingea, însă nu este clar dacă şi-a lovit şi adversarul în săritură. Dacă l-a lovit, însă, rămâne de stabilit dacă i-a pus sau nu în pericol integritatea adversarului său.

Cert este că arbitrul partidei, Adrian Cojocaru, a decis că nu s-a întâmplat nimic, iar jocul a continuat. De asemenea, arbitrii din camera VAR nu au intervenit decisiv, nici măcar pentru a-l determinat pe central să revadă faza.

Nu a fost penalty la Funsho după acest high kick (n.r. - lovitură înaltă de picior, din artele marţiale de contact), deoarece s-a ridicat în mai puţin de 10 secunde...”, a transmis Daniel Niculae, pe contul personal de Instagram.

VIDEO: Faza la care face referire Daniel Niculae

Afla mai multe despre: petrolul-rapiddaniel niculae 

viewscnt
Articole similare