You are here:

Rareş Pop, un fotbalist "altfel". "De ce pui atât de mult accent pe şcoală?". Cum a răspuns jucătorul cu notă de "peste 9" la BAC

Rareş Pop, un fotbalist "altfel". "De ce pui atât de mult accent pe şcoală?". Cum a răspuns jucătorul cu notă de "peste 9" la BAC

Rapid

Comentarii

Rareş Pop (19 ani) a făcut o declaraţie bine punctată când a fost întrebat despre faptul că pune foarte mare accent pe şcoală, pe învătăţură. În această vară, Pop a ajuns de la UTA la Rapid, club care l-a cumpărat la începutul lui 2024.

Un fotbalist "altfel" decât tiparul obişnuit al majorităţii fotbaliştilor de orice nivel, Rareş Pop s-a concentrat foarte tare pe şcoală, fiind în perioada examenului de Bacalaureat. Totuşi, el spune că n-are de gând să se oprească.

Rareş Pop: "Fără educaţie nu se pot atinge culmile de succes"

Cu "peste 9" la examenul maturităţii, Bacalaureatul, Rareş Pop a vorbit despre cât de importantă este şcoala, din punctul său de vedere. Mai mult, fotbalistul Rapidului a spus că s-a gândit să se înscrie la o facultate din Bucureşti că are de gând să continue acest tandem fotbal-şcoală.

"(n.r. - De ce pui atât accent pe şcoală?) Cred că simplul fapt că în orice domeniu nu poţi reuşi dacă nu ai o educaţie care să te susţină din punctul ăsta de vedere. Consider că fără o educaţie nu se pot atinge culmile de succes.

M-am gândit să mă înscriu la o facultate aici în Bucureşti, dar voi continua tot aşa fotbal-educaţie, fotbal-educaţie. Din punctul meu de vedere asta e cheia succesului", a declarat Rareş Pop.

Rareş Popa răspuns şi la întrebarea despre materiile sale preferate din şcoală: "(n.r. - Materia preferată?) În general mi-au plăcut materiile bazate pe calcule, pe matematică. Informatica, fizică sau matematică", a mai spus Pop.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Pop în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rares poprapidbacscoalainvatatura 

viewscnt
Articole similare