Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns zguduitor al copilului de 14 ani lovit pentru Ronaldo, care vrea împăcarea! L-a pus într-o situaţie şi mai grea pe portughez cu o singură propoziţie

Răspuns zguduitor al copilului de 14 ani lovit pentru Ronaldo, care vrea împăcarea! L-a pus într-o situaţie şi mai grea pe portughez cu o singură propoziţie

Premier League

Comentarii

Victima lui Cristiano Ronaldo, Jacob Harding (14 ani), de la finalul partidei Everton - Manchester United, scor 1-0, a răspuns invitaţiei startului portughez. Vedeta "diavolilor roşii" l-a invitat pe copilul căruia i-a spart telefonul la un meci, dar băiatul i-a transmis un mesaj prin intermediul mamei sale.

Atacantul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a putut să-şi ţină în frâu nervii după ce echipa lui, Manchester United, a suferit o nouă înfrângere în Premier League, sâmbătă, în deplasare, scor 0-1, cu Everton, în etapa a XXXII. -a a campionatului englez.

După meci, la ieşirea de pe teren, pe drumul către vestiare, Ronaldo, care se deplasează cu greutatea din cauza unei accidentări suferite la piciorul drept, a lovit violent mâna unui fan al gazdelor, în care se află un telefon. Suporterul a scăpat aparatul, care s-a zdrobit de pământ.

Cristiano Ronaldo smashed someone's phone after losing to Everton, according to fans at the ground

Cine e copilul faţă de care Cristiano Ronaldo a făcut un gest necugetat

Jacob Harding, care suferă de autism şi dispraxie, se afla pe Goodison Park, pentru a urmări primul său meci din Premier League. 

Într-un interviu acordat The Telegraph, mama lui Jacob, Sarah Kelly, spune că fiul ei nu a putut dormi în seara de după incident. Femeia a adăugat că telefonul lui Jacob a fost rupt şi că suferă dureri la mână. În plus, copilul are vânătăi după lovitură. 

La câteva ore după meciul de pe Goodison Park, Ronaldo a dat publicităţii un mesaj, în care a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe suporterul păgubit la un meci de acasă la Manchester United.

"Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc frumosul joc. pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să invit acel suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a spus Ronaldo.

Invitaţia lui Ronaldo, refuzată: "Nu, mamă, n-aş vrea să-l mai văd vreodată"

"Ce nepoliticos. Le spui tuturor că ţi-ai cerut scuze. Bine, ai publicat-o pe reţelele de socializare, dar ar trebui să-ţi ceri scuze fiului meu", a spus mama băiatului pentru sursa citată. 

"Nici măcar nu se uita la Ronaldo. Se uita la piciorul său şi nu şi-a dat seama de situaţie până când telefonul a ajuns pe jos. Poţi vedea şocul de pe faţa lui Jacob. Se uită la mine de genul <<Doamne, tocmai s-a întâmplat>>, a mai spus Sarah Kelly.

"Ronaldo este tată şi sunt sigur că dacă ar fi o persoană normală, care şi-a luat fiul la un meci într-o sâmbătă după-amiază şi s-ar întâmpla asta, ar fi şi el destul de supărat şi şocat. Cu autismul lui (n.r. - Jacob Harding), îi este oarecum greu să proceseze lucrurile. 

Jacob Harding a aflat care a fost propunerea lui Cristiano Ronaldo pentru reconciliere, însă băiatul a dat un răspuns care demonstrează dezamăgirea pe care a trăit-o. 

"L-am întrebat: <<Vrei să mergi? Ronaldo a spus că putem merge la United>>. El a spus: <<Nu, mamă! Nu aş vrea să-l mai văd vreodată>>. Este supărător, pentru că Ronaldo a fost unul dintre motivele pentru care a vrut să meargă la meciul cu United.”

Manchester United, din rău în mai rău în acest sezon

United a câştigat doar dintre ultimele cinci meciuri disputate în Premier League şi ocupă locul 7, în afara cupelor europene, cu puţine şanse de a Liga Campionilor. United are 51 de puncte, la fel ca West Ham United, de pe locul 6, şi este la şase puncte de Tottenham, de pe locul 4, ultimul de Champions League.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojacob hardingcristiano ronaldo telefonmanchester united 

viewscnt
Articole similare