Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul conducerii, după ce Alex Ioniţă a declarat că merită să joace mai mult

Răspunsul conducerii, după ce Alex Ioniţă a declarat că merită să joace mai mult

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă a avut un mesaj clar pentru tehnicianul Dan Petrescu, după meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, scor 0-0.

Alexandru Ioniţă nu va avea de suferit, după declaraţiile făcute imediat după finalul meciului dintre Universitatea Craiova şi CFR, scor 0-0! Acesta a spus că echipa sa a venit la Craiova cu obiectiv clar: să nu piardă, apoi a transmis un mesaj şi către tehnicianul Dan Petrescu. ”Nu am venit ca titular la CFR Cluj, dar merit mai multe minute”, a fost mesajul lui Ioniţă.

"Ioniţă nu va avea de suferit, n-au fost declaraţii exagerate. E normal să-şi dorească să joace mai mult. Şi la meciul ăsta a fost o decizie luată în ultimul moment, dacă el sau Păun să fie titular. În timpul săptămânii s-au încercat mai multe variante.

În funcţie de adversar, a ales până la urmă echipa. Alex ştie că ne bazăm pe el, până la final cred că va reuşi să joace mai multe meciuri titular şi să ne ajute să câştigăm campionatul", a spus Bogdan Mara, unul dintre oficialii clubului din Gruia, la PRO TV

Afla mai multe despre: ionitacfr cluj 

viewscnt
Articole similare