Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Ianis Hagi după ce Enes Sali a dezvăluit că şi-ar fi dorit să stea cu el în cameră: ”Probabil asta i-aş fi spus”

Răspunsul lui Ianis Hagi după ce Enes Sali a dezvăluit că şi-ar fi dorit să stea cu el în cameră: ”Probabil asta i-aş fi spus”

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu cu FRF TV, întrebat cu cine şi-ar fi dorit să stea în cameră în cantonamentul de la Mogoşoaia, Enes Sali l-a desemnat pe Ianis Hagi.

Din pricina pandemiei, fotbaliştii echipei naţionale stau singuri în cameră în cantonamentul de la Mogoşoaia. Însă, întrebat pe cine ar fi ales, Enes Sali a dezvăluit că şi-ar fi dorit să îş aibă coleg de cameră pe Ianis Hagi.

Întrebat despre spusele fotbalistului de doar 15 ani, fiul ”Regelui” a precizat mai întâi că îl cunoaşte pe Sali de mai mult timp. Ianis l-a lăudat pe junior şi a răspuns că i-ar fi fost coleg de cameră şi i-ar fi oferit sfaturi care să îl ajute să se dezvolte.

Răspunsul lui Ianis Hagi după ce Enes Sali a dezvăluit că şi-ar fi dorit să stea cu el în cameră

Pe Enes îl ştiu de câţiva ani, de la Cupa Hagi, când a câştigat cel mai bun jucător şi a şi câştigat turneul. Şi chiar de atunci vorbesc cu tata, îi spuneam că mi-a plăcut foarte mult de el, că este foarte talentat şi acum la fel.

Cred că îşi demonstrează calităţile zi de zi, şi aici la nationala. Îmi place foarte mult la el că are tupeu de fotbalist şi, în ciuda vârstei, cred că îşi arată calităţile când are ocazia şi e un atu foarte important să îl ai ca fotbalist.

Încrederea în sine este foarte importantă şi cred că aş fi stat în cameră cu el. Probabil asta i-aş fi spus zi de zi, încrederea în sine este cea mai importantă în fotbal şi sper să o ţină tot aşa”, a declarat Ianis Hagi.

După ce Ianis Hagi purta tricoul cu numărul 10 la Farul, numărul tatălui său, Enes Sali ar putea să o ia pe urmele fiului ”Regelui” şi să devină decarul dobreogenilor în viitorul apropiat.

Deocamdată tricoul îi aparţine lui Jefte Betancor, care nu este încă un playmaker veritabil, aşa cum au fost Hagi şi cum se speră de la Ianis şi Sali.

Afla mai multe despre: enes sali 

viewscnt
Articole similare