You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Rrahmani! Ce se întâmplă cu atacantul kosovar, absent de la reunirea Rapidului

Răsturnare de situaţie în cazul lui Rrahmani! Ce se întâmplă cu atacantul kosovar, absent de la reunirea Rapidului

Superliga

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) a fost cel mai bun jucător al Rapidului în sezonul trecut, iar prestaţiile sale nu au trecut neobservate.

Lotul giuleştean s-a prezentat luni, la Baza Constructorul, sub comanda lui Neil Lennon.

Marele absent a fost Albion Rrahamani, golgheterul kosovar din Giuleşti, care părea ca şi plecat de la Rapid. În ultimul timp s-a tot vorbit despre interesul unor echipe puternic, precum Sparta Praga sau Rangers, însă discuţiile nu s-au concretizat.

Anunţ surpriză în cazul lui Rrahmani! Ce urmează să se întâmple cu golgheterul Rapidului

Viorel Moldovan, noul preşedinte al Rapidului, a recunoscut că sunt discuţii cu un club din străinătate pentru transferul lui Rrahmani, însă oferta nu este pe placul conducerii din Giuleşti, astfel că nu ar fi exclus ca atacantul kosovar să continue în România şi în sezonul următor.

"Pentru Rrahmani există, în momentul de faţă, o ofertă, care, din punctul nostru de vedere, nu este la nivelul şi la valoarea lui.

Nu pot să spun din partea cui, oricum noi ne dorim ca Rrahmani să continue cu noi. El, de altfel, este sub contract cu clubul, este un jucător foarte important pentru noi şi ne facem speranţă că ne va ajuta vis-a-vis de îndeplinirea obiectivelor.

Nu este uşor de gestionat un astfel de moment, lucrurile pot fi tentante atunci când auzi că ai oferte, poate la mai bine, dar e un băiat echilibrat, un băiat ok, eu cred că îl vom avea în continuare", a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: superligarapidrrahamniviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare