Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la CFR. Şumudică ar fi fost oricum demis. Cine a aterizat ieri la Cluj. EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie la CFR. Şumudică ar fi fost oricum demis. Cine a aterizat ieri la Cluj. EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică ar fi fost oricum demis de la CFR Cluj, indiferent dacă ar fi reuşit sau nu o minune cu Steaua Roşie Belgrad, după acel eşec cu 4-0 din tur.

Neluţu Varga a anunţat după returul cu Steaua Roşie Belgrad, pierdut de CFR cu 2-1, că Marius Şumudică şi Marian Copilu vor fi demişi.

A urmat o întreagă nebunie la CFR Cluj. Printre altele, Marius Şumudică şi jucătorii n-au primit în această dimineaţă acceptul să intre în baza de pregătire, deşi aveau antrenament programat la ora 11:00.

Însă Telekom Sport a aflat că Marius Şumudică ar fi fost oricum demis, indiferent de rezultatul meciului de aseară. Ieri a aterizat în Cluj un apropiat al patronului Neluţu Varga.

Şumudică ar fi fost demis de la CFR Cluj, chiar dacă reuşea o minune cu Steaua Roşie

CFR Cluj a pierdut cu 4-0 cu Steaua Roşie Belgrad, în prima manşă a play-off-ului Europa League şi Marius Şumudică spera la o minune în returul din Gruia.

Minunea nu s-a produs însă şi CFR Cluj a pierdut şi returul, de această dată cu 2-1. Imediat după meci a izbucnit scandalul.

Juristul Ioan Ivaşcu şi kinetoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea s-au luat la bătaie în vestiar, spre stupefacţia tuturor.

Astăzi, Marius Şumudică s-a prezentat la baza de antrenament a lui CFR Cluj, în jurul orei 10:00, deoarece programase un antrenament la ora 11:00. Însă şi el, şi jucătorii au avut parte de o mare surpriză neplăcută.

Neluţu Varga a decis de unul singur să mute antrenamentul la ora 17:00 şi le-a dat ordin paznicilor să nu le permită accesul în cantoament nici lui Marius Şumudică, nici jucătorilor.

Se pare însă că soarta lui Şumudică era oricum decis şi ar fi fost demis indiferent de rezultatul de aseară. Surse Telekom Sport susţin că Dan Petrescu a sosit încă de ieri la Cluj, pentru a discuta cu Neluţu Varga despre preluarea echipei.

Dan Petrescu şi Neluţu Varga au rămas în relaţii excelente, în ciuda tensiunilor care au existat în momentul în care fostul fundaş al lui Chelsea şi-a dat demisia de la CFR Cluj.

Petrescu şi Varga au ajuns încă de ieri la un acord şi patronul lui CFR Cluj urma să înceapă negocierile cu Marius Şumudică pentru rezilierea contractului. Nebunia de aseară, dar şi din această dimineaţă a accelerat însă lucrurile.

Aceleaşi surse au declarat pentru Telekom Sport că Neluţu Varga luase deja decizia să-l demită şi pe Marian Copilu, deşi acesta a colaborat în trecut cu Dan Petrescu, inclusiv la Unirea Urziceni.

În locul lui Marian Copilu, Neluţu Varga ar urma să încerce să-l aducă pe Dani Coman, cel care în prezent se află sub contract cu FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare