Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Şumudică despre bătaia uluitoare din vestiarul lui CFR Cluj: ”Nu-mi place boxul”

Reacţia lui Marius Şumudică despre bătaia uluitoare din vestiarul lui CFR Cluj: ”Nu-mi place boxul”
Comentarii

Marius Şumudică a fost întrebat despre conflictul din vestiarul lui CFR Cluj, unde juristul clubului şi doi kinetoterapeuţi s-au luat la bătaie.

CFR Cluj a pierdut cu 1-6 la generala în faţa Stelei Roşii Belgrad, în play-off-ul Europa League. Un rezultat care a produs un scandal uriaş în vestiarul campioanei României.

Chiar dacă CFR Cluj va continua în grupele Conference League, Neluţu Varga s-a enervat şi i-a demis pe Marius Şumudică şi Marian Copilu.

Însă nu doar şefii clubului şi-au ieşit din fire. Imediat după fluierul final, în vestiarul lui CFR Cluj a izbucnit o bătaie între juristul clubului şi doi dintre kinetoterapeuţi. Şumudică a fost întrebat la conferinţa de presă despre acest incident.

Cum a reacţionat Şumudică după bătaia uluitoare din vestiarul lui CFR Cluj

Tensiunea acumuluată după eşecurile cu Steaua Roşie Belgrad a provocat o descărcare de nervi în vestiar.

Imediat după fluierul final, juristul Ioan Ivaşcu şi kinetoterapeuţii Viorel Boncoi şi Radu Pralea s-au luat la bătaie, spre stupefacţia tuturor.

Cei 3 au fost despărţiţi cu greu, în ciuda intervenţiei lui Marian Copilu. A fost nevoie de intervenţia angajaţilor de la firma de securitate pentru ca situaţia să revină la normal.

Iniţial s-a crezut că unul dintre jucătorii lui CFR Cluj a provocat bătaia din vestiar şi Marius Şumudică a fost întrebat la conferinţa de presă despre acest incident.

Antrenorul în vârstă de 50 de ani a încercat să evite să dea explicaţii şi a afirmat că nu are detalii despre ceea ce s-a întâmplat în vestiar, deoarece el nu se afla acolo:

”(Despre bătaia din vestiarul lui CFR Cluj) Nu ştiu, jucător de-al meu... nu ştiu, nu-mi place boxul, e grav dacă s-a întâmplat aşa ceva. Nu ştiu nimic, cabina mea era departe, acum aud, nu ştiu nimic”, a declarat Marius Şumudică.

CFR Cluj a pierdut şi returul cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, în play-off-ul Europa League. În prima manşă sârbii s-au impus cu 4-0. În urma acestui eşec, CFR Cluj îşi va continua traseul european în grupele Conference League.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare